Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sarkofagens-mystiske-stråling-Mollerup-&-Ansvang

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (8 af 8)


Målinger med moderne måleudstyr viser kraftig gammaudstråling fra sarkofagen i den store pyramide. Kunne de gamle egyptere fremstille atomart mareriale?

SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING (8 af 8)

Hvor stammer den stærke stråling fra?

 

Hvorfra stammer den stærke stråling, som både kunne måles i kongekammerets sarkofag i Khufu-pyramiden og desuden i gården til kongegravene i Jerusalem? Er der nogen forbindelse mellem de to steder og mellem dem og Arken? Det kunne konstateres, at strålingen i Khufu-pyramiden ikke skyldes selve granitmaterialet, for strålingen kunne ikke konstateres ved målinger af materialet i stenbruddene ved Aswan og på granitsrakofagerne i Serapeum.

Og hvorfra stammer den stærke stråling ved kongegravene i Jerusalem? Eftersom geigertælleren ikke gav udslag ved højderne på Silo, hvor Arken angiveligt har stået i 300 år, er det tænkeligt, at man her anvendte en så sikker afskærmning mod strålingen, at ingen mærkbar stråling slap ukontrolleret ud. Arken var oprindelig omgivet af flere lag store skindtæpper,[1] men de forsvandt, da filistrene erobrede Arken. Arken forårsagede derfor store strålingsskader blandt filistrene.

Inden Arken blev ført tilbage til israelitterne på Davids tid, blev den forsynet med en ny afskærmning, som nu bestod af fem guldplader, der blev anbragt omkring Arken som sider og låg. Det fremgår af teksten i 1. Samuelsbog 6:4 og 8 − vel at mærke hvis den læses i den hebraiske originaltekst. I templet i Jerusalem var Arken yderligere beskyttet af to keruber. I 1. Kongebog 8:6-7 står der:

 

Sarkofagens-mystiske-stråling-13-Mollerup-&-Ansvang

 

"Så førte præsterne Herrens Pagts Ark ind på dens plads i templets inderhal, det allerhelligste, og stillede den under kerubernes vinger − for keruberne udbredte deres vinger over pladsen, hvor Arken stod, og således dannede keruberne et dække over Arken og dens bærestænger. Stængerne var så lange, at enderne kunne ses fra det hellige foran inderhallen …"

 

I Jerusalem skulle Arken derfor ikke have forårsaget eller afgivet nogen nævneværdig skadelig stråling.[2]

Ukendte rum i Khufu-pyramiden og Kongegravsgården?

Materialet, der udgør belægningen i Kongegravsgården, ser ikke ud til i sig selv at udsende stråling. Hvis belægningen har afgivet sekundærstråling fra en tidligere bestråling, må denne sekundære stråling nu have fortaget sig efter næsten 3.000 år. Der kan derfor ikke findes nogen anden forklaring, end at strålingen stammer fra et endnu virksomt strålingsudsendende materiale under gulvbelægningen. Med andre ord: Der findes måske et rum under Kongegravsgårdens gulv med et materiale, der stadigvæk udsender stråling. Og det samme gælder muligvis også i Khufu-pyramiden. Den danske arkitekt Hubert Paulsen er – ud fra geometriske overvejelser – også kommet til denne konklusion, at der findes et ukendt rum i Khufu-pyramiden.

 

Sarkofagens-mystiske-stråling-14-Mollerup-&-Ansvang

 

 

_________________________________

Kildehenvisning:

Henry Kjellson: Forsvunden teknik

_________________________________

[1] Jf. 2. Mosebog 26:7 og 14

[2] Er man interesseret i sikkerhedsforskrifterne, kan der henvises til Jochim Pahl: Stjernemennesker, kap. 16.

_________________________________

Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Download-fil: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING - T. Lund Mollerup & E. Ansvang


Artikel-Sarkofagens-mystiske-stråling
Læsefil med vendbare sider: SARKOFAGENS MYSTISKE STRÅLING