Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISDOMMENS MESTRE - position og funktion i Hierarkiet
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Visdommens-Mestre-position-og-funktion

VISDOMMENS MESTRE - position og funktion i Hierarkiet (2 af 13)


Planeten ledes af et åndelige hierarki. Men hvad er dette hierarki? Hvad foretager det sig? Åndsvidenskaben giver svar.

VISDOMMENS MESTRE - position og funktion i Hierarkiet (2 af 13)

Oprindelsen

 

Visdommens-Mestre-02-position-og-funktion

 

Det planetariske Hierarki er meget gammelt – lige så gammelt som menneskeheden. Det opstod i de tidligste tider, da tankesindets gnist blev indpodet i dyreriget, og den menneskelige evolution begyndte. I begyndelsen − da menneskeheden endnu ikke selv havde udviklet egne ledere − måtte lederne komme fra andre dele af solsystemet for at påtage sig ansvaret for og ledelsen af evolutionsplanen på Jorden.

Efterhånden som tiden gik, fik Hierarkiets oprindelige medlemmer andre opgaver, og det medførte, at deres pladser efterhånden kunne overtages af højt udviklede mennesker fra menneskeheden, som havde erhvervet den nødvendige visdom. I dag består Hierarkiet udelukkende af mennesker, der alle har udviklet sig på denne planet. Det er derfor Jordens eget Hierarki, der i dag leder evolutionen. Alle i Hierarkiet har gennemgået udviklingen som menneske. De har oplevet glæder og sorger, succes og fiasko, sygdom og død. De har arbejdet, lidt, mistet, vundet, og de er blevet fristet og testet, sådan som alle mennesker bliver det og er blevet det. De har alle kæmpet sig igennem alle vanskelighederne, og der er intet, de kan lære, i det 4. naturrige − menneskets tre lavere verdener. Derfor er de mestre, for de mestrer menneskelivet. De fungerer derfor i det 5. naturrige – det overmenneskelige rige − der befinder sig på højere bevidsthedsplaner, som er usynlige for det fysiske syn.

Disse udsagn kan naturligvis ikke verificeres, og derfor er de i sagens natur et spørgsmål om tro, men det er ikke naivt at have en tro og forsøge at leve i overensstemmelse med den. Selv menneskehedens mest intelligente og anerkendte repræsentanter har en overbevisning af en eller anden art.

Artikel-Visdommens-Mestre-position-og-funktion
Download-fil: VISDOMMENS MESTRE - Erik Ansvang


Artikel-Visdommens-Mestre-position-og-funktion
Læsefil med vendbare sider: VISDOMMENS MESTRE