Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FØDSLENS MIRAKEL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-Esoterisk-forskning

FØDSLENS MIRAKEL (12 af 13)


Denne artikel hjælper til en åndsvidenskabelig forståelse af fødslens mirakel og til at skabe respekt for moderskabet. Dette er især vigtigt for mennesker, der arbejder med mødre og småbørn.

FØDSLENS MIRAKEL (12 af 13)

Ottende måned

(fortsat)

Opbygningen af bevidsthedens overfysiske mekanisme var på det tidspunkt kommet så langt, at astrallegemets hoved var inkluderet, men det kunne naturligvis ikke fungere i det faste fysiske legeme, før det var tilstrækkeligt udviklet. Den centrale lysstråle gik ind i hovedet ved den foranliggende fontanelle, og den overskydende del af strålen strømmede ud i og gennem resten af det fysiske legeme. Da den indre del nåede et punkt, der svarede til pinealkirtlen, udvidede den sig til en kugleform, der både omfattede hypofysen og pinealkirtlen. På dette trin var hjernens ventrikler næsten klappet sammen, og hypofysen og pinealkirtlen var fuldstændigt færdigdannede. Der var en antydning af tre kraftlinjer inde i kugleformen for enden af den nedstrømmende stråle. To af disse gik ind i henholdsvis hypofysen og pinealkirtlen, mens den tredje strømmede videre til første halshvirvel i rygsøjlen.

Den æteriske genpart af hypofysen, der var formet som en tulipanknop med kronblade, buede let udad ved toppen, så de dannede en åbning til strømmen. Lysstrålen skinnede mere intenst ved slutningen, og omridset af det spæde ajna-chakra var synligt inde i den æteriske genpart og lignede til en vis grad et hult rør med marv, som den nedstrømmende kraft var ude af stand til at løbe igennem. Det punkt, hvor chakraet udgår fra hypofysen, blev lukket af selve kirtlens æteriske væg eller hud. Pinealkirtlen var i en lignende tilstand, men virkningen skete hurtigere og skabte en tilspidset flammetunge, som havde en blålig tone. Den æteriske vej fra disse to centre og til den foran liggende fontanelle var lukket af stof fra den æteriske genpart på samme måde, som det var tilfældet med ajna-chakraet, selvom partiklerne her var mere aktive og marven mindre tæt, som om sjælens liv magnetiserede det og skabte en højere vibrationshastighed. Partiklerne inde i blev isoleret fra resten af den æteriske genpart af passagens æteriske væg.

Fra bunden af kugleformen strakte der sig et fint rodnet ned mod halsens æteriske genpart. Sjælens kraft strømmede gennem den og passerede ned forbi halsen til et punkt ved hjertet, hvor den dannede en kugleform der mindede om den i hovedet bare meget mindre − den fyldte ca. en fjerdedel af hjertets størrelse.

De astrale chakraer var synlige på dette trin og havde allerede en relativ overensstemmelse med de fire fysiske chakraer, der tidligere er omtalt, men kun pinealkirtlen og brahmananda-chakraet så ud til at være fuldstændigt tilpassede og forbundne. Der var dog ingen organisk forbindelse eller kraftstrøm på dette trin. De æteriske chakraer var inde i de astrale chakraers magnetiske felt, men fungerede endnu ikke, som de ville gøre efter fødslen.

Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Download-fil: FØDSLENS MIRAKEL - Geoffrey Hodson


Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: FØDSLENS MIRAKEL