Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FØDSLENS MIRAKEL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-Esoterisk-forskning

FØDSLENS MIRAKEL (11 af 13)


Denne artikel hjælper til en åndsvidenskabelig forståelse af fødslens mirakel og til at skabe respekt for moderskabet. Dette er især vigtigt for mennesker, der arbejder med mødre og småbørn.

FØDSLENS MIRAKEL (11 af 13)

Verdensmoderen

 

 Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-17-Esoterisk-forskning 

Verdensmoderen − maleri af Nicholas Roerich.

 

Den ændring i devaens udseende, der fandt sted under observationen ved ottende måned, blev skab af nedstrømningen af en kraft fra højere verdener, som passerede gennem devaen og ind i moderen og barnet. Et forsøg på at udforske dens udspring bragte iagttageren til et bevidsthedstrin, der normalt lå uden for rækkevidde, og på disse åndelige niveauer blev tilstedeværelsen åbenbaret af den personificering af guddommens feminine aspekt, som tidligere folkeslag kendte som Isis, Venus, Ishtar osv. og i nutiden som Jomfru Maria. Selv med iagttagerens relativt uerfarne og ufuldstændige syn var en del af hendes strålende skønhed og fuldkommenhed helt tydelig. Hun var strålende smuk ud over al beskrivelse og tonede frem som inkarnationen af fuldkommen kvindelighed, en apoteose (forherligelse) af skønhed, kærlighed og ømhed. Guddommelighedens stråleglans var overalt omkring hende. En intens lykkefølelse, en ekstatisk åndelig glæde strålede ud af hendes smukke øjne.

 

Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-18-Esoterisk-forskning

 

Til trods for intensiteten i glæden var hendes blik ømt og blødt og på en måde fuldt af børns lykkelige latter og det nutidige menneskes rolige tilfredshed. Hendes storslåede aura havde en blød og dog lysende farve, der dannede en skinnende glorie omkring hende, idet den både slørede og åbenbarede hendes udødelige kærlighed. Dybt blåt, sølvhvidt, rosa, gyldengult og nyudsprungne blades bløde grønhed strømmede som farver og levende lys. Af og til gennemtrængte dybe blå farver det hele, oplyst af stjerner og klare glimt med et sølvagtigt skær.

Skytsdevaerne er hendes tjenere og budbringere. Gennem dem har hun været til stede under hele svangerskabet og hun passede på den måde på både mor og barn. Hendes fred, hendes kærlighed og dybe medfølelse omsluttede dem her under moderskabets sakramente, der nærmede sig som det sakramente, der er fødslens mysterium.

Nu da tidspunktet for forløsning nærmede sig, kom hun så nær, at hendes deva-tjenere antog hendes udseende, ligesom mere af hendes livskraft og bevidsthed blev manifesteret i og gennem dem. Dag for dag kom hun nærmere, indtil hun viste sig i egen person.

Udover den hjælp, som hendes nærværelse yder til både moderens og barnets sjæle på alle planer og den harmoniserende og beroligende indflydelse, som den giver, følger hun nøje med i moderens mentale og følelsesmæssige forandringer, deltager i alle de erfaringer, hun gennemgår, og deler endog hendes smerter. Samtidig hjælper hun med at øge den bevidsthedsudvidelse, som alle mødre oplever i denne periode, der kan opfattes som en offerhandling.

Disse bevidsthedsudvidelser medfører vækst både for den enkelte og for hele menneskeheden. Verdensmoderens vision er rettet mod fremtidens menneskehed, hvor ægteskabet og forældrerollen vil blive ophøjet til åndelige sakramenter, og hvor menneskeheden vil indtage den rigtige plads i livet. Kun på denne måde vil det være muligt at skabe en menneskehed, der er lige så ren som hende, så den kan manifestere samme grad af guddommelig fuldkommenhed. Til den tid vil der kunne skabes legemer, der vil være egnede templer til den gud, der er under udvikling.

Mens der blev mediteret over og forsøgt at berøre lidt af hendes høje bevidsthed, blev det klart, at hun arbejdede uafbrudt for at indprente disse store idealer i menneskeheden. Hun er ét med alle menneskehedens kvinder på denne planet, hun absorberer frivilligt deres lidelser, deler deres smertelige slid og fødslernes smerter, udholder grovheden og brutaliteten i den ulykkeliges dræbende liv. Alt dette tager hun på sig for bedre at kunne dele sin guddommelige medfølelse, sin styrke, sin fuldkomne renhed og sin levende nærværelse med sine søstre på Jorden og velsigne dem med Verdensmoderens velsignelse.

Det var også tydeligt, at hun deltog i alle glæderne ved den første kærlighed, og at alle sande, kærlige følelser mellem mand og kvinde gav ekko i hendes hjerte, som hun styrkede fra sit eget bundløse hav af fuldkommen kærlighed og glæde. Hun forsøger at ekspandere, at velsigne, at berige og at ophøje kærlighedens gådefulde dybder, der findes i en kvindes hjerte. Al kødets lyst, som den ofte er blevet perverteret til, kender hun og hun forsøger at transformere den ved at optage giften i sit eget hjerte for der at omdanne den til sand kærlighed og derefter fordele den som kraft til at opløfte og ophøje alle kvinder med menneskelig kærlighed og til at forædle den sakramentale forældrerolle.

På den måde virkeliggør hun sin store andel i den kosmiske plan og indtager sin plads i Hierarkiet af væsener, som har lært at leve i det EVIGE, men som alligevel frivilligt underkaster sig tidens fængsel.

Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Download-fil: FØDSLENS MIRAKEL - Geoffrey Hodson


Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: FØDSLENS MIRAKEL