Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FØDSLENS MIRAKEL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-Esoterisk-forskning

FØDSLENS MIRAKEL (7 af 13)


Denne artikel hjælper til en åndsvidenskabelig forståelse af fødslens mirakel og til at skabe respekt for moderskabet. Dette er især vigtigt for mennesker, der arbejder med mødre og småbørn.

FØDSLENS MIRAKEL (7 af 13)

Naturånders arbejde

iagttaget ved fjerde måned

 

Fosteret havde andel i moderens fysiske prana, som på dette tidspunkt generelt strømmede gennem det uden klart afgrænsede baner. Den største mængde kom fra moderens solar plexus til et tilsvarende punkt i fosteret, hvorfra det frit strømmede ud i hele formen. Der var dog en mindre koncentration af prana i fosterets hoved, men miltchakraet var ikke aktivt på dette tidspunkt. Fosterets tilstedeværelse i moderen stillede naturligvis store krav til hendes vitalitet. Hun var dog i stand til at absorbere og assimilere en proportionelt større mængde prana.

De æteriske naturånder leverede også en del vitalitet, hver gang de aflejrede det æteriske stof i den stadig større form. (Detaillerede beskrivelser af denne proces findes i Geoffrey Hodsons bøger: The Kingdom of Faerie − Fairies at Work and at Play og The Kingdom of the Gods). Det absorberede de i den periode, hvor de samlede materiale. Processen fik deres små legemer til at stråle og udvide sig, og fosterets æterlegeme havde en tilsvarende udstråling også i det område, hvor partiklerne og vitaliteten var ført til.

 

Fødslens-Mirakel-Geoffrey-Hodson-12-Esoterisk-forskning

 

De opbyggende naturånder var synlige inde i livmoderen på astralplanet, hvor de tilsyneladende arbejdede. Nogle gange lignede de små glimt af strålende lys og nogle gange farvede punkter, der bevægede sig hurtigt omkring og viste stor aktivitet. Lysglimtene havde hvert et mere lysende center på måske en sjettedel af 2,50 centimeter i diameter omgivet af en aura af strålende farve ca. tre gange centrets størrelse.

De opbyggende naturånder absorberede også stof ude fra, som de omdannede og førte ind i fosteret. Denne absorbering foregik i det frie rum i og omkring livmoderen, der ”opfangede” og absorberede det indkommende stof og førte det til fosteret i en cirkulerende kraft. Det gennemgik derefter en omdannelsesproces, der minder om fordøjelsesprocessen. Når denne proces var overstået, vendte naturånderne tilbage til fosteret, sank ind i det og aflejrede derefter det nye materiale. Der var i hundredvis af disse små væsener i arbejde − alle af samme udseende og alle benyttede den samme metode. Alt det indkommende stof passerede dog ikke gennem dem. Noget af det blev anvendt direkte som tidligere beskrevet, medens andet stof blev oplagret i livmoderen og blev der, indtil naturånderne senere omdannede det og byggede det ind i fosteret.

Man kunne høre en tydelig musikalsk tone i nærheden af livmoderen på det astrale og æteriske plan. Den lød som en behagelig summen omtrent som den, man hører ved en bikube. Lyden kom primært fra det permanente atom, og fordi fosterets æterlegeme og naturånderne, der arbejdede med den, vibrerede på samme måde, var livmoderen fyldt med denne æteriske lyd.

Denne vibration havde en både formdannende og beskyttende påvirkning. Den påvirkede konstant det spirende legemes form og opretholdt samtidigt inden for sin indflydelsessfære en tilstand, som kun harmoniske vibrationer og ”afstemt” materiale kunne trænge ind i.

Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Download-fil: FØDSLENS MIRAKEL - Geoffrey Hodson


Artikel-Fødslens-mirakel-Esoterisk-artikel-af-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: FØDSLENS MIRAKEL