Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ESOTERISKE SKOLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul

ESOTERISKE SKOLER (2 af 6)


De esoteriske skoler arbejder med at uddanne aspiranter og forberede dem til disciple – eller med at overvåge deres arbejde og forberedelse til indvielse.

ESOTERISKE SKOLER (2 af 6)

Samme åndelige impuls

 

Esoteriske-skoler-02-Djwhal-Khul

 

Sepatarisme

Nutidens gift er separatisme. Ledere og medlemmer taler om "vores" og "deres" − om den ene og den anden lære − og om, at den ene metode er den rigtige (som regel deres egen), og at de andres metoder muligvis er rigtige, men sandsynligvis tvivlsomme − selvom de ikke er direkte forkerte. Lederne mener, at deres egen gruppe er særligt forpligtet overfor dem og deres undervisningsmetode, og de advarer deres medlemmer om ubehagelige eftervirkninger, hvis de samarbejder med medlemmer fra andre grupper. De burde i stedet anerkende, at alle studerende i tilsvarende esoteriske skoler arbejder under den samme åndelige impuls, og at de esoterisk set er medlemmer af én og samme skole og forbundet i én subjektiv gruppe.

Engang i fremtiden vil de forskellige esoteriske organisationer åbent erkende den bagvedliggende enhed. Ledere og medlemmer vil møde hinanden, lære hinanden at kende og lære at forstå hinanden. En dag vil denne gensidige anerkendelse, respekt og forståelse resultere i et forsøg på at supplere hinandens undervisning. Man vil udveksle idéer og på denne måde i holdning og handling udgøre én stor gruppe af esoterisk viden.

Artikel-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul
Download-fil: ESOTERISKE SKOLER - Djwhal Khul


Artikel-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: ESOTERISKE SKOLER