Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ESOTERISKE SKOLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul

ESOTERISKE SKOLER (3 af 6)


De esoteriske skoler arbejder med at uddanne aspiranter og forberede dem til disciple – eller med at overvåge deres arbejde og forberedelse til indvielse.

ESOTERISKE SKOLER (3 af 6)

Den langsomme men sikre vej

 

Esoteriske-skoler-03-Djwhal-Khul

 

Alle de esoteriske skoler er engageret i det samme arbejde med at uddanne aspiranter og forberede dem til at blive disciple – eller med at overvåge disciplenes arbejde og deres forberedelse til at tage en indvielse. Den nuværende tendens (som forhindrer andres arbejde), hvor man sammenligner metoder og teknikker − hvor man kritiserer og bagtaler − hvor man advarer og skaber angst − hvor man insisterer på eksklusivitet − vil fuldstændig forsvinde. Det er disse holdninger og handlinger, som står i vejen for, at sandhedens klare lys kan komme til udtryk.

Aspiranter i disse esoteriske skoler udgør et problem, som er helt forskelligt fra den almindelige psykisme og mediumitet. Disse mennesker ønsker en intellektuel uddannelse, og de ønsker en forceret proces. Hensigten er at få sjælens blomst til at udfolde sig før tid, så at de hurtigere og mere effektivt kan tjene menneskeheden og deltage i samarbejdet med Hierarkiet. De udsætter sig for farer og problemer, som kunne være undgået, hvis de havde valgt at gå den langsomme men sikre vej. Det er vigtigt, at alle ledere og medarbejdere i de esoteriske skoler forstår det, og derfor skal aspiranterne omhyggeligt orienteres om problemet fra begyndelsen. Der er god grund til at være på vagt og med sund fornuft holde sig til reglerne og instruktionerne. Aspiranterne skal ikke gøres bange og skræmmes fra at gennemføre de nødvendige processer, men de skal deltage med åbne øjne og lære at beskytte sig ved hjælp af de beskyttelsesforanstaltninger, som de instrueres i af ældre og mere erfarne studerende.

Artikel-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul
Download-fil: ESOTERISKE SKOLER - Djwhal Khul


Artikel-Esoteriske-skoler-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: ESOTERISKE SKOLER