Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KHUFU-BEDRAGET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kufu-bedraget-Rolf-Kenneth-Myhre

KHUFU-BEDRAGET (4 af 7)


I 1837 malede Howard Vyse nogle falske inskriptioner med Khufus navn i kamrene over kongekammeret. Denne forfalskning har siden været egyptologernes hovedbevis.

KHUFU-BEDRAGET (4 af 7)

Et ægte fund afslørede bedraget

 

Kufu-bedraget-08-Rolf-Kenneth-Myhre

Den anerkendte egyptolog Auguste Mariette

 

15-20 år senere gjorde man en sensationel opdagelse, der bragte Howard Vyses og J.R. Hills bedrageri i fare. I 1850’erne fandt egyptologen Auguste Mariette en stele (stentavle med inskriptioner), som egyptologerne kalder Inventarlisten. Den blev fundet i Isis-templet i nærheden af Khufu-pyramiden. På denne stele hylder Khufu sig selv for sine store bedrifter. Hvad var det mon, han var så stolt af? Jo, han tog æren for at have bygget selve Isis-templet, og nævner Isis som gudinden for "pyramiden, der står foran Sfinksen". Det skabte et stort problem for den anerkendte teori om, at det var Khufu, der var pyramidebygger, for den herskende teori siger, at Sfinksen blev bygget af Khufus søn og efterfølger Khafra. Ifølge stelen eksisterede både Khufu-pyramiden og Sfinksen, da Khufu blev født. Den eneste pyramide, som Khufu selv tog æren for at have bygget, er den ene af de tre små sattelitpyramider, der står ved foden af Khufu-pyramiden. Denne sattelitpyramide byggede han til ære for sin hustru Henutsen.

Bedraget i kampen for at bevare bedraget

Howard Vyses bedrag var hermed afsløret, men hvad gjorde egyptologerne, der havde anerkendt Howard Vyses falskneri? Egyptologerne har mere end nogen anden forskergruppe repræsenteret pseudovidenskab og dogmatik. I stedet for at erkende falskneriet, valgte de at stemple den ægte stele som et falskneri. På denne blev egyptologerne årsag til, at Howard Vyses og J.R. Hills bedrageri fortsat kunne fremstå som det "ægte" bevis på hvem, der byggede Khufu-pyramiden.

Løgnen lever. Sandheden forties.

Hvad er status i dag så mange år efter Zecharia Sitchins afsløringer? Egyptologerne fastholder stædigt, at det var Khufu, der byggede den store pyramide. Og denne overbevisning vil uden tvivl følge dem til graven, for hvad er alternativet? Det eneste alternativ er, at Khufu-pyramiden blev bygget før den dynastiske periode. Denne indrømmelse vil i praksis være det samme som at opgive isolationsteorien og lukke Atlantis og "guderne" ind i fortidens Egypten. Men egyptologerne − the Establishment − sidder efterhånden så dybt begravet i dette bedrag, og de vil forsvare falskneriet til deres død, mens omverdenen gradvis mister respekten for dem og deres teorier.

Artikel-Kufu-bedraget-Rolf-Kenneth-Myhre
Download-fil: KHUFU-BEDRAGET - Rolf Kenneth Myhre


Artikel-Kufu-bedraget-Rolf-Kenneth-Myhre
Læsefil med vendbare sider: KHUFU-BEDRAGET