Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVA & MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Deva-og-Menneske-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

DEVA & MENNESKE (1 af 8)


Mennesket er menneske og deva i et. Devaer er bevægelse. De legemliggør energi og opbygger former med energi på alle livets ydre og indre niveauer.

DEVA & MENNESKE (1 af 8)

DEVA & MENNESKE

 

Af Phoebe D. Bendit
Fra The Theosophist

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Deva-&-Menneske-Phoebe-Bendit

Du kan frit downloade artiklen "DEVA & MENNESKE" af Phoebe D. Bendit. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEVA & MENNESKE

 

 Deva-og-Menneske-01-Phoebe-D-Bendit

 

Mange åndeligt søgende mennesker tænker i samme baner. De spørger sig selv: "Hvordan kan man − her og nu − leve sit liv på den mest åndelige måde, sådan at man på den bedst mulige måde hjælper med at løse verdens utallige problemer?" Og man kan tilføje det evige spørgsmål: "Hvad er det næste skridt i menneskets udvikling?"

Mange viger tilbage for spørgsmålet, for de fleste har en meget begrænset opfattelse af de "slumrende kræfter i mennesket". De udgør et vigtigt potentiale og er en af de mest uudforskede områder. Og det er det, denne artikel handler om.

"Slumrende kræfter i mennesket" betyder ikke nødvendigvis psykiske evner, men der findes dybe indre mystiske oplevelser, som knap nok er blevet omtalt. Navnlig i denne retning kan der forventes afsløringer af en rigdom af nye erkendelser. Der er ikke noget sensationelt ved dem, men der vil være tale om en kontinuerlig åbenbaring af et stort mysterium − en åbenbaring, der fører til nye visioner, større åndelig tryghed og frem for alt til en forøgelse af evnerne til at bruge viljen på den rigtige måde.

På denne måde forvandler man ikke alene sin egen karakter, men også verden omkring sig. Erkendelsen af hvordan den menneskelige vilje kan bruges, er uden tvivl et indre modstykke til opdagelsen af, hvordan man på en sikker måde kan anvende atomkraft til gavn for menneskeheden i stedet for til dens udslettelse. Der er altid en forbindelse mellem menneskets åndelige vækst og opdagelserne i den fysiske verden, det lever i.

Artikel-Deva-&-Menneske-Phoebe-Bendit
Download-fil: DEVA & MENNESKE - Phoebe D. Bendit


Artikel-Deva-&-Menneske-Phoebe-Bendit
Læsefil med vendbare sider: DEVA & MENNESKE