Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JORDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson

JORDDEVAER (1 af 9)


Devaer, der har udviklet sig via jordelementets naturvæsener, vælger ofte jordelementet som tjenesteområde. Under Jordens overflade lader de deres livskraft gennemtrænge området.

JORDDEVAER (1 af 9)

JORDDEVAER 

 

Af Geoffrey Hodson
Fra The Angelic Hosts

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Jorddevaer-Geoffrey-Hodson

Du kan frit downloade artiklen "JORDDEVAER" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

JORDDEVAER

 

Jorddevaer-01-Geoffrey-Hodson

 

Undervejs i sin udvikling kombinerer devaen sin leg med sit tjenestearbejde. Når det sker, bruges den af det devahierarki, den tilhører, som medarbejder i et af de fire elementer: Jord, luft, ild eller vand (betegnelserne bruges i den aristoteliske betydning og ikke i den naturvidenskabelige). Devaens opgave er dobbelt. Den arbejder uafbrudt på at maksimere evnen til at udtrykke det guddommelige liv i sin egen natur, og samtidig forsøger den at fremskynde udviklingen af det guddommelige livs- og bevidsthedsaspekt, der er inkarneret i den stofform, den er tilknyttet.

Efterhånden som devaen vokser i omfang, udtrykker den et bredere og dybere aspekt af sin guddommelige natur. Devaens selvbevidsthed stimulerer den evolutionære vækst og påvirker den drømmende bevidsthed i den stofform, den er tilknyttet. Det gør den ved at identificere sig mest muligt med livet og bevidstheden i stofformen, for på den måde kan den påvirke stofformen med sin egen højere udviklede livskraft. Den arbejder ved at smelte sammen med stofformen og ved at forene sig med den bevidsthedsstrøm, som den forsøger at stimulere.

Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: JORDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Jorddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: JORDDEVAER