Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LUFTDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson

LUFTDEVAER (1 af 9)


Luftdevaerne er repræsentanter for Logos dynamiske energiaspekt, der blandt andet kommer til udtryk i systemets elektriske og magnetiske kræfter og som lyd.

LUFTDEVAER (1 af 9)

LUFTDEVAER

 

Af Geoffrey Hodson
Fra The Angelic Hosts

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Luftdevaer-Geoffrey-Hodson

Du kan frit downloade artiklen "LUFTDEVAER" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

LUFTDEVAER

 

Luftdevaer-01-Geoffrey-Hodson

 

Luftelementet har en dobbeltfunktion i systemet. Det giver bevægelsesfrihed til tungere legemer – for frihed er et karakteristisk kendetegn ved både elementet og dets devaer. Og desuden yder det modstand mod tryk. Gennem dobbeltfunktionen opretholdes harmonien mellem systemets kræfter.

Luft er den store regulator og kompensator. Den giver efter for de kolossale tryk i solsystemet og lader energien slippe væk i andre retninger. De evige trykpåvirkninger, som luften udsættes for, oplader den med enorme magnetiske og elektriske kræfter. Luftelementet trykkes konstant sammen, og derfor er det altid ladet med stor kraft.

Luftdevaer-02-Geoffrey-HodsonKlimaet

Kendskab til aerodynamik vil gøre det muligt for naturvidenskabelige forskere engang i fremtiden at tappe de energier, der er oplagret i luften og bruge dem til forbedring af menneskehedens livsbetingelser. Klimaforandringer på systemets planeter skyldes delvis de skiftende kompressioner og udvidelser, som luften udsættes for. Luft er Universets fordelingsmekanisme, og opdagelsen af elementets funktionslove vil gøre det muligt for mennesket at opnå en høj grad af kontrol over klimaet.

Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: LUFTDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: LUFTDEVAER