Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LUFTDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson

LUFTDEVAER (3 af 9)


Luftdevaerne er repræsentanter for Logos dynamiske energiaspekt, der blandt andet kommer til udtryk i systemets elektriske og magnetiske kræfter og som lyd.

LUFTDEVAER (3 af 9)

Dynamisk energi

 

Luftdevaer-04-Geoffrey-Hodson

 

Ligesom æteren på hvert eksistensplan er redskab for systemets vitalitet, er luften på hvert plan redskab for systemets dynamiske energi. På samme måde som menneskets fysiske krop er et støttepunkt for sjælens kræfter, og et anker, som gør det muligt at opretholde kontrollen over de lavere redskaber under inkarnationen, tjener den fysiske luft som et støttepunkt for systemets kraft, som gør det muligt for Logos at opretholde den magnetiske opladning. Den magnetiske opladning skifter, efterhånden som evolutionen skrider frem, og den logoiske manifestation udvikler sig, for den øges tidsalder efter tidsalder, efterhånden som systemet bliver mere og mere afstemt og kommer i overensstemmelse med det guddommelige liv. Dermed bliver systemet i stand til at modtage og holde på en større mængde af den guddommelige energi.

Det samme sker for menneskets personlighed, efterhånden som den udvikler sig. Den bliver i stand til at modtage og udtrykke en større mængde sjælsenergi, og samtidig modtager og udtrykker sjælen en større mængde monadisk energi. Ved afslutningen af manvantaraen (manifestationsperioden), der svarer til mesterstadiet for menneskets vedkommende, er hele systemet fuldkommen mættet med logoisk liv og kraft.

Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: LUFTDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: LUFTDEVAER