Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LUFTDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson

LUFTDEVAER (7 af 9)


Luftdevaerne er repræsentanter for Logos dynamiske energiaspekt, der blandt andet kommer til udtryk i systemets elektriske og magnetiske kræfter og som lyd.

LUFTDEVAER (7 af 9)

Luft og lyd

 

Luftdevaer-08-Geoffrey-Hodson

 

De toneangivende luftærkeengles kraft er så godt som uimodståelig, for efterhånden som de nærmer sig systemets centrale kraftkilde, legemliggør de stadig kraftigere dynamiske energier. Strømningen af kraften igennem dem i alle deres devaordener skaber lyd, for det er luftens devaer og ærkeengle, der er det mest direkte udtryk for ”Guds stemme”. I alle devaernes grader og grupper udgør de et enormt himmelsk kor, der kan sammenlignes med et gigantisk orgel med millioner af orgelpiber, hver med en bestemt størrelse i overensstemmelse med udviklingsgraden af den deva, som på den måde hjælper ”organisten”, der uafbrudt spiller på sit systems tredobbelte klaviatur. Devaernes stemmer høres igennem hele systemet, fra de yngre sylfers skarpe diskant til den dybe rungende bas fra de mægtige luftherrer, som har stemmer, der får hele systemet til at vibrere. Sådan er lyddevaerne, som sørger for, at den guddommelige organists musik manifesteres i alle riger. Devaerne spiller ved hjælp af Logos’ kraft, og han oplader ethvert atom i sit system ved hjælp af dem.

Luft er den vigtigste faktor til skabelse af lyd og lydtransmission, og luftens herrer og deres overordnede er nødvendige for skabelsen og formidlingen af de guddommelige harmonier. Pga. deres påvirkning afgiver ethvert atom en lyd, mens det roterer. Hver ædelsten har sin specielle tone, hver blomst og hvert træ udånder en særlig smuk harmoni. Sammen med dem intonerer mennesker og devaer hver deres toner i en brusende hyldest, der hele tiden strømmer ud af alt, hvad Logos har skabt.

 

Luftdevaer-09-Geoffrey-Hodson

Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: LUFTDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: LUFTDEVAER