Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson

VANDDEVAER (1 af 7)


Vand udgør Universets nervesystem. Det er det ledende element på hvert plan, fordi det fungerer som modtager og formidler. Det følger sin inderste natur, som er strømningens lov.

VANDDEVAER (1 af 7)

VANDDEVAER 

 

Af Geoffrey Hodson

 (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Vanddevaer-Geoffrey-Hodson

Du kan frit downloade artiklen "VANDDEVAER" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

VANDDEVAER

 

Vanddevaer-01-Geoffrey-Hodson

 

Vanddevaer-02-Geoffrey-HodsonVand er et princip, der findes på alle naturens planer. Det er det guddommelige livs flydende og modtagende aspekt. Det er naturens moderskød, som det universelle urstof (urhavet) fødes af – dvs. altings grundstof. Det er årsagen til, at man altid har kaldt vand for ”den universelle moder”. Vand findes – ligesom ild – overalt i manifestationen fra det laveste og tætteste plan til det højeste og mest åndelige. Jordens vand er det mest stoftætte udtryk for det, der kan kaldes den universelle væske.

Ildens grundtone er forandring, og vandets grundtone er strømning. På samme måde som al energi på Jorden må indgå i et kredsløb for at kunne manifestere sig som kraft, skal al energi i solsystemet strømme udad fra kilden til det eksistensplan, hvor den skal manifesteres, og tilbage til kilden. Vandelementets eksistens giver Logos kraft og bevægelsesfrihed i Logos’ verdener. Vandelementet afbalancerer ildkraften, for uden vandelementet ville systemet brænde op. Vand er systemets smøremiddel, for uden det ville mekanismen gå til grunde.

Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: VANDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: VANDDEVAER