Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LUFTDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson

LUFTDEVAER (8 af 9)


Luftdevaerne er repræsentanter for Logos dynamiske energiaspekt, der blandt andet kommer til udtryk i systemets elektriske og magnetiske kræfter og som lyd.

LUFTDEVAER (8 af 9)

I begyndelsen var Ordet

 

Luftdevaer-10-Geoffrey-Hodson

 

Logos’ skabende ord er oprindelsen til al lyd på alle bevidsthedsplaner. Ordet er kilden til al musik, al harmoni og al disharmoni. Naturens lyse lyde, vindens høje fløjtetoner, havets brølende bas, tordenens rullende trommeslag på skyerne, som er naturens lufttrommer – tilsammen skaber de én gigantisk symfoni – sfærernes musik – der er den symfoni, som planeten skaber mens den kredser omkring sit lysende ophav – Solen.

”Den Store Musiker” hører symfonien som et ekko af sin egen stemme i systemet. Han hører også andre stemmer, for alle andre systemer synger også hver deres sang. Andre universer istemmer med deres toner til den kosmiske symfoni, der klinger gennem rummets uendelige vidder. Det er en helt fantastisk verden af lyd og musik, der gradvis åbenbarer sig for det menneske, ”der har ører, som kan høre”. Alt manifesteret liv realiseres via lyd. Der er forskelle i form og variationer i art, men det er blot forskellige toner som, oktav efter oktav, skala efter skala, tilsammen udgør ”den store akkord”, der tordner omkring Logos, mens han synger sig vej gemme tid og rum. Det er himmelske harmonier, himmelske symfonier, som han, den guddommelige mestermusiker, komponerer i al evighed. Når han intonerer sin mantriske sang, fyldes systemet med lyden af hans stemme, som gennemtrænges af hans toner, for hele solsystemet åbenbares via lyd.

 

Luftdevaer-11-Geoffrey-Hodson

Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: LUFTDEVAER af Geoffrey Hodson


Artikel-Luftdevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: LUFTDEVAER