Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 7:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 7:8 (1 af 5)


I denne artikel gøres der et forsøg på at placere strålerne for at finde ud af, hvor de befinder sig i menneskets opbygning, og hvad kombinationerne medfører.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 7:8 (1 af 5)

DE SYV STRÅLER

- DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

7:8

Af Erik Ansvang

 

  De-Syv-Stråler-07-Den-nye-tids-psykologi

Du kan frit downloade "DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI" 7:8 af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 
 

DE SYV STRÅLER

DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

7:8

 

Strålerne og mennesket

 

De-Syv-Stråler-07-01-Den-nye-tids-psykologi

 

Alt er energi. Mennesket er energi. I denne afhandling om de syv stråler er strålerne indtil videre blevet beskrevet, som om de er dette energimenneske på godt og ondt, men intet menneske er et rent udtryk for en enkelt stråle. Derfor er det nu hensigten at forsøge at placere strålerne og understrålerne i menneskets indre og ydre legemer for at finde ud af, hvor de befinder sig i menneskets opbygning, og hvad disse kombinationer medfører.

Mennesket består af seks aspekter – ånden, sjælen, personligheden, mentallegemet, astrallegemet og det fysisk-æte­riske legeme. I beskrivelsen kan ånden eller monaden udelukkes, for på nuværende tidspunkt i udviklingen er det ikke muligt at sige noget relevant om åndens stråle, men i relation til de fem øvrige instanser kan man forsøge at placere strålerne og dermed gøre dem mere konkrete. Det er derfor ikke nok at finde de fem stråler, der karakteriserer det enkelte menneske – de skal desuden placeres i relation til legemerne.

 

De-Syv-Stråler-07-02-Den-nye-tids-psykologi

 

Blandt mennesker, der studerer åndsvidenskab, er det en almindelig misforståelse, at sjælsstrålen repræsenterer alle de positive egenskaber, mens de øvrige stråler står for de negative. Det er helt forkert. En stråle er en stråle – energi er energi – og den virker ens hver gang. Der er derfor igen garanti for, at sjælens stråle har en mere positiv virkning end personlighedens stråle. Stråler er ikke positive eller negative − gode eller onde. Nogle gange kan det være negative reaktioner, der er resultatet af den første kontakt med sjælens energi, for det afhænger af kvaliteten af stoffet i de legemer, der modtager sjælens indstrømning og svinger på strålens højere vibrationer.

 

De-Syv-Stråler-07-03-Den-nye-tids-psykologi

 

Grundlæggende kan man sige, at det ikke er muligt at foretage en opdeling i godt og ondt. Ofte kan et menneske med svag eller begyndende sjælskontakt, give udtryk for de positive egenskaber i personligheden, for det er dem, sjælen har udvalgt til inkarnationen. De mere subtile, ukendte og uhåndterbare energier, der nu strømmer ind i mennesket, har det endnu ikke lært at udtrykke.

Artikel-De-Syv-Stråler-07-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 7:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-07-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 7:8