Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8 (1 af 10)


Nationer består af mennesker - identiteter med en kollektiv bevidsthed. Derfor har en nation karakteristiske særpræg, der adskiller den fra andre nationer.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8 (1 af 10)

DE SYV STRÅLER

- DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

4:8

Af Erik Ansvang

 

  De-Syv-Stråler-04-Den-nye-tids-psykologi

Du kan frit downloade "DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI" 4:8 af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 
 

DE SYV STRÅLER

DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

4:8

 

Strålerne og nationerne

 

De-Syv-Stråler-04-01-Den-nye-tids-psykologi

 

En nation kan derfor opfattes som et individ eller et menneske, der har et særpræg, og det skyldes primært to ting. Det skyldes for det første nationens strålekvalitet og for det andet den nationale tankeform. Den nationale tankerform er udtryk for, hvordan landets indbyggere har tænkt i årtusinder, og denne tankeform overskygger og præger alle, der fødes i den pågældende nation.

Desuden skal nationens alder tages i betragtning. Nationer kan være ældre eller yngre – eller mere eller mindre udviklede, for på nøjagtig samme måde som et menneske har en nation både et personlighedsaspekt og et sjælsaspekt. Det vil logisk set medføre, at en nation også har et åndeligt aspekt eller en monade, men fordi det er urealistisk at beskæftige sig med dette aspekt, omtales det ikke i åndsvidenskaben.

Nationens sjælsstråle og personlighedsstråle

Når man analyserer en nation, er det alene muligt at iagttage nationens sjælsstråle og personlighedsstråle – altså henholdsvis de overordnede, dybere og mere subtile og usynlige aspekter samt de underordnede, ydre og mere synlige aspekter i nationens natur. En nation giver derfor altid udtryk for to stråler, som tilsammen udgør nationens karakteristika, men det er først og fremmest nationens personlighedsstråle, der danner grundlag for den almindelige opfattelse af de nationale særpræg og forskelligheder.

Det er udelukkende de største åndelige begavelser i nationen, der gradvis fornemmer og udtrykker sjælsstrålen i en nation, men det er samtidig den strålekvalitet, der er den vigtigste, for det er den, der kan bidrage til skabelse af fred og verdensharmoni.

Angsten for globalisering og tab af nationale karakteristika er derfor ubegrundet. Nationerne vil altid bevare deres nationale særpræg som en uforanderlig grundtone, men samtidig må man huske, at alle nationer udvikler og forandrer sig − og har altid gjort det. En nations stråler vil altid bevare nationens særpræg, men dette særpræg vil komme til udtryk på stadig nye måder.

Artikel-De-Syv-Stråler-04-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 4:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-04-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 4:8