Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8 (5 af 10)


Nationer består af mennesker - identiteter med en kollektiv bevidsthed. Derfor har en nation karakteristiske særpræg, der adskiller den fra andre nationer.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 4:8 (5 af 10)

Spanien, Tyskland, USA og Østrig

 

De-Syv-Stråler-04-11-Den-nye-tids-psykologi

Spanien

 

Spanien har en 7. stråle personlighed og en 6. stråle sjæl – altså den modsatte stråleopbygning af Ruslands. Når 6. stråle er til stede, er der først tilbøjelighed til at udtrykke 6. stråles skyggeside, som er grusomhed, og de tilbøjeligheder har man set både i Spanien og Rusland. Fanatisme er kendetegnet ved, at den retter al kraft mod et begrænset område, og vil gøre alt for at fremme sin egen sag – herunder at gå til yderligheder.

Spaniens motto − "Jeg spreder skyerne" − hentyder til den opgave, som Spanien engang skal løfte i en fjern fremtid. Spanien får ansvaret for at skabe balance mellem videnskabelig magi og den fremtidige religions magi.

 

De-Syv-Stråler-04-12-Den-nye-tids-psykologi

Tyskland

 

Tyskland har en 1. stråle personlighed, og her ser man grundlaget for, at Tyskland i århundreder har været udgangspunktet for utallige krige, der kulminerede med de to verdenskrige. Men Tyskland har desuden en 4. stråle sjæl, og det er forklaringen på de mange tyske kunstnere, kulturpersonligheder og filosoffer, der har præget historien. Tyskland befinder sig nu i en nøgleposition i Europa som en stærk økonomisk stormagt. Tysklands 4. stråle er garant for en fremtid, hvor harmoni og skønhed vil præge landet og dets relationer.

 

De-Syv-Stråler-04-13-Den-nye-tids-psykologi

USA

 

USA har en 6. stråle personlighed, og bemærk at russerne og amerikanerne reelt forstår hinanden, og derfor benytter de samme metoder og har identiske reaktioner på væsentlige områder. I Rusland havde man fanatisk kommunisme, og i USA har man fanatisk kapitalisme. Men USA har ligesom England en 2. stråle sjæl, og derfor har det været muligt at opbygge et multietnisk samfund i USA. 2. stråle er i lange perioder kommet til udtryk som den altfavnende nation, som altid var parat til at hjælpe, men i dag er denne positive holdning ved at blive erstattet af den altdominerende politibetjent, som med magt vil tvinge andre nationer til at leve efter amerikanske livsværdier, på trods af at de er i modstrid med de andre nationers værdinormer og interesser.

 

De-Syv-Stråler-04-14-Den-nye-tids-psykologi

Østrig

 

Østrig har en 5. stråle personlighed, og der er ikke mange europæiske nationer med en personlighed, der er præget af evnen til naturvidenskabelig tænkning. Østrig har en 4. stråle sjæl, og Europa har da også oplevet østrigernes evne til at kombinere viden og kunst til gavn for verden. Østrigs motto er: "Jeg tjener den oplyste vej".

Artikel-De-Syv-Stråler-04-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 4:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-04-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 4:8