Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 2:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 2:8 (1 af 9)


Der er syv kosmiske stråler. I solsystemet er kun en af dem aktiv. De syv underopdelinger af den kosmiske stråle udgør solsystemets syv stråler.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 2:8 (1 af 9)
 

DE SYV STRÅLER

- DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

2:8

Af Erik Ansvang

 

  De-Syv-Stråler-02-Den-nye-tids-psykologi

Du kan frit downloade "DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI" 2:8 af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 
 

DE SYV STRÅLER

DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

2:8

 

Strålerne på solniveau

 

De-Syv-Stråler-02-01-Den-nye-tids-psykologi

 

Ifølge åndsvidenskaben er der syv primære stråler i Kosmos. I solsystemet er kun én af disse syv store kosmiske stråler aktive. De syv underopdelinger af denne kosmiske stråle udgør "de syv stråler" i solsystemet, og idet de styres af systemets Sollogos, danner de grundlaget for utallige varianter i Solens system af verdener. Disse syv stråler kan beskrives som de syv kanaler, som alt levende i Sollogos’ system strømmer igennem. Det er Sollogos’ syv primære egenskaber, for strålerne har ikke alene overordnet indflydelse på menneskeheden, men også på de syv naturriger. I virkeligheden er der intet i solsystemet − uanset hvilket udviklingstrin det befinder sig på − der ikke hører ind under en af de syv stråler og altid har gjort det.

På næste trin under det kosmiske niveau, hvor solkonstellationer er i fokus, skal der nu fokuseres på de syv stråler på solniveau, og det vil være naturligt at studere Jordens eget solsystem. Næste niveau vil være strålernes indflydelse på gruppeniveau og til sidst på det individuelle niveau, men da kilden til strålerne på disse lavere niveauer er Sollogos, er det relevant at begynde ved kilden.

Sollogos modtager som sagt den kosmiske 2. stråle fra en stjerne i Den Siriske solkonstellation. Men hvad menes der med, at Sollogos modtager 2. stråle, for naturligvis modtager Sollogos alle syv frekvenser og dermed alle syv stråler?

De syv kosmiske stråler, der strømmer ud fra Store Bjørn, strømmer ind i Sollogos’ natur. Når åndsvidenskaben oplyser, at Sollogos alene er præget af 2. stråle, skyldes det, at Sollogos alene reflekterer frekvensen fra 2. stråle, og det er alene frekvensen fra 2. stråle, der optages i eller responderes på i infrastrukturen i Sollogos’ eget planetsystem. Sollogos har ligesom enhver anden manifestation i Kosmos en såkaldt "ring-pass-not" − en "ringmur" eller en ydre grænse for sin indflydelsessfære. Inden for denne grænsering er alt betinget af Sollogos’ egen infrastruktur.

Konklusionen er derfor, at Sollogos modtager alle syv stråler, men Sollogos lukker alene 2. stråle ind i sit system. De øvrige seks stråler kastes tilbage eller afbøjes, for disse kvaliteter skal ikke komme til udtryk i Sollogos’ natur.

 

De-Syv-Stråler-02-02-Den-nye-tids-psykologi

 

Dette princip kendes fra hverdagslivet. Naturvidenskaben oplyser, at når man eksempelvis oplever, at en blomst er blå, så er den videnskabelige forklaring, at den belyses af det, man kalder "hvidt lys", og "det hvide lys" rummer alle syv farver i farveskalaen. Det er almindelig kendt, at "det hvide lys" består af syv farver, for "det hvide lys" kan spaltes op i syv farver ved hjælp af et prisme. Når en blå blomst tilsyneladende er blå, skyldes det, at den absorberer alle farver undtagen den blå, som den reflekterer. Øjet opfatter alene blomsten som blå, fordi den absorberer de øvrige seks farver, og udstråler eller kaster den blå frekvens tilbage til omgivelserne.

På principielt samme måde modtager Sollogos alle syv stråler, frekvenser eller farver fra "det kosmiske hvide lys", men reflekterer eller udstråler kun den ene af strålerne – og ifølge åndsvidenskaben er det 2. stråle. Den udstråler 2. stråle, og derfor vil Solens påvirkning af omgivelserne være betinget af 2. stråles kvaliteter. På denne måde modtager og udstråler Sollogos 2. stråle, og det er det, der menes, når åndsvidenskaben oplyser, at solsystemet i denne manifestationscyklus repræsenterer og manifesterer 2. stråle. Sollogos − som er et individuelt kosmisk væsen − har naturligvis en personlig udstråling ligesom alle andre skabninger, og denne udstråling er som sagt kendetegnet af 2. stråles kvaliteter.

Artikel-De-Syv-Stråler-02-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 2:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-02-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI