Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 5:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 5:8 (1 af 7)


Alle væsener fra et atom til en galakse består af frekvenser. Det samme gælder mennesket. Et menneske består af partikler, der vibrerer på bestemte frekvenser.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 5:8 (1 af 7)

DE SYV STRÅLER

- DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

5:8

Af Erik Ansvang

 

  De-Syv-Stråler-05-Den-nye-tids-psykologi

Du kan frit downloade "DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI" 5:8 af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 
 

DE SYV STRÅLER

DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI

5:8

 

De syv stråler og

det enkelte menneske

 

Alle skabninger i kosmos – fra et atom til en galakse og det, der er endnu større – består af en sum af frekvenser eller energimønstre, der alle er underfrekvenser af Det Ene Livsvæsens overordnede energiudstrømning. Det samme gælder for det enkelte menneske, for det består også af en sum af forskellige energier. Et menneske består af partikler, der vibrerer på bestemte frekvenser.

 

 

 De-Syv-Stråler-05-01-Den-nye-tids-psykologi

 

Umiddelbart kan man få den opfattelse, at når de syv stråler er strømmende energier, så vil videnskaben om de syv stråler være meget uhåndgribelig, men i virkeligheden er det en særdeles konkret videnskab, for alle mennesker udtrykker sig gennem stofformer. Uanset om stofformerne er mentale, astrale eller fysisk-æteriske, så er der stadig tale om substantielle stofformer, som består af partikler, der vibrerer på bestemte energifrekvenser.

Efterhånden som indsigten i menneskets natur vokser, bliver man opmærksom på de store forskelle, der er på menneskers evner og personligheder. Variationerne er utallige. I mangfoldigheden møder man frygtløse vovehalse og forsigtige nonner – skuespillere, der bader sig i rampelyset og eneboere, der lever i det skjulte – udadvendte politikere og forretningsfolk og indadvendte forskere, forfattere og filosoffer − osv. Variationerne er som sagt utallige. Menneskeheden udgør en helhed, men den består desuden af utallige forskellige typer og temperamenter.

Hvis man ønsker at studere og forstå den menneskelige natur og skabe overblik over den enorme forskelligartethed − og dermed over menneskets ufatteligt mange muligheder – har man brug for en nøgle. Nøglen er de syv stråler. Ved hjælp af kendskabet til de syv stråler kan man opbygge et logisk system, for udgangspunktet er, at mennesker kan opdeles i syv hovedtyper. De overordnede stråler indeholder altid alle syv stråler, og det betyder, at ethvert menneske latent har alle egenskaber og evner i sig, men i hver af de syv hovedtyper er der en fremherskende tendens. Kendskabet til de syv mennesketyper og deres egenskaber er nøglen til en dybere forståelse af menneskets natur.

 

De-Syv-Stråler-05-02-Den-nye-tids-psykologi

Artikel-De-Syv-Stråler-05-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 5:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-05-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 5:8