Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Meditation-&-Verdenstjenergruppen-Djwhal-Khul

MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN (1 af 9)


Mesteren fortæller om relationen mellem meditation og verdenstjeneste, samt om etableringen af en samarbejdende gruppe på verdensplan.

MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN (1 af 9)

MEDITATION &

VERDENSTJENERGRUPPEN

Af Djwhal Khul

(Oversat og redigeret af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Meditation-&-Verdenstjenergruppen-Djwhal-Khul

Du kan frit downloade "MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN" af Djwhal Khul. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MEDITATION &

VERDENSTJENERGRUPPEN

 

(I artiklen instruerer den tibetanske mester Djwhal Khul sine disciple).

 

 Meditation-&-Verdenstjenergruppen-01-Djwhal-Khul

 

Jeg gav jer en gruppemeditation, der har til formål at gavne Den Nye Verdenstjenergruppes arbejde med at forberede menneskeheden til Kristi tilsynekomst. Dette forberedelsesarbejde er den vigtigste drivkraft bag alt mit arbejde, og det er hovedårsagen til, at Verdenstjenergruppen blev dannet. Pionererne i denne gruppe viste sig allerede i det 19. århundrede, men selve måden at organisere den på − som den er i nutiden − er af relativ ny dato.

Her skal der fokuseres på relationen mellem gruppemeditation og det arbejde, Den Nye Verdenstjenergruppe udfører, samt nødvendigheden af at etablere én samarbejdende gruppe på verdensplan, som i samstemmighed, regelmæssigt og samtidigt mediterer over det arbejde, der skal forberede verden til den nye verdensorden og til Kristi lederskab.

Økonomi, sundhed og tryghed

Det er nødvendigt med et bredere syn på den opgave, som Verdenstjenergruppen har påtaget sig − ellers vil meditationsarbejdet hæmme og ikke fremme opgaven. Opgaven for Den Nye Verdenstjenergruppe er ikke at udbrede esoterisk information eller skabende meditation. Når menneskeheden skal forberedes til Kristi tilsynekomst, skal der tages hensyn til behovene hos de mange forskellige samfundsgrupper, og grupper af enhver art overalt i verden må konsulteres. Derfor vil meget af det arbejde, der skal udføres, udelukkende være af økonomisk art, og der vil blive fokuseret på den rigtige kost og på udvikling af ægte tryghed for millioner af mennesker, som i mange inkarnationer ikke vil være interesseret i esoteriske emner.

Artikel-Meditation-&-Verdenstjenergruppen-Djwhal-Khul
Download-fil: MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN - Djwhal Khul


Artikel-Meditation-&-Verdenstjenergruppen-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: MEDITATION & VERDENSTJENERGRUPPEN