Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DØDEN I ESOTERISK BELYSNING - 02
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dødens-eventyr-02-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

DØDEN I ESOTERISK BELYSNING - 02 (3 af 5)


Åndsvidenskabens eller den esoteriske læres informationer om døden og dødsprocessen adskiller sig fundamentalt fra samfundets almindelige opfattelse.

DØDEN I ESOTERISK BELYSNING - 02 (3 af 5)

Hvad siger lægevidenskaben?

 

DØDEN-og-den-indre-rejse-14-Døden-i-esoterisk-lys

 

Er der grund til at frygte døden? Alle åndsvidenskabelige kilder siger nej, men hvad siger lægevidenskaben? Fordi viden er en metode til at fjerne frygt, vil det være interessant at høre, om den lægevidenskabelige forskning bekræfter de åndsvidenskabelige påstande, som siger, at døden er en smuk oplevelse.

Sygdom er en del af livet – ikke døden

Jamen – kan døden da ikke være en smertefuld oplevelse? Nej – selve døden er aldrig smertefuld. Men den proces, der fører frem til den endelige død, kan naturligvis være det. Ofte går sygdom forud for døden, men sygdomsprocessen har intet at gøre med den proces, der afslutter sygdommen. Sygdom er en del af det fysiske liv – ikke af den fysiske død. Det er kroppen, der producerer smerterne, og hvis man oplever dem, er man stadig fysisk levende og til stede i kroppen. Det er vanskeligt at acceptere for de fleste, fordi man er vant til at identificere sig med kroppen, men mennesket er ikke kroppen, og det er kroppen, der er døende.

At sygdom kun har med kroppen at gøre, kan illustreres sådan: Kroppen er et redskab eller transportmiddel for bevidstheden – ligesom en bil er et transportmiddel for personligheden. Hvis man forestiller sig, at man anskaffer en ny bil, svarer det til dengang, man fik en ny krop ved fødslen. Man bruger bilen, og efterhånden slides den mere og mere. Man begynder at få problemer med de vitale dele i motoren. En dag bryder bilen sammen, og man må efterlade den i vejkanten. Og den ender på bilkirkegården. I hele denne proces har man ikke en eneste gang identificeret sig med de "syge" motordele. Sygdommene hører til bilen – ikke til bilejeren.

Det er det samme, der sker med den fysiske krop. Sjælen eller bevidstheden bruger kroppen. Efterhånden slides kroppens vitale organer, og en dag er den ude af stand til at fungere. Sygdommene hører til den fysiske krop – ikke til ejeren af kroppen. Ejeren forlader derfor kroppen, og denne udstigning kaldes døden. Sygdom og død er derfor adskilte ting.

Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Download-fil: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - Erik Ansvang


Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Læsefil med vendbare sider: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE