Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KROPPEN FORLADES - 03
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dødens-eventyr-03--Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

KROPPEN FORLADES - 03 (1 af 9)


Frygten for døden skyldes frygten for det ukendte. Paradoksalt nok er dødsprocessen en af de processer, mennesket kender allerbedst.

KROPPEN FORLADES - 03 (1 af 9)

DØDEN - OG DEN INDRE REJSE

KROPPEN FORLADES

3

Af Erik Ansvang

 

 Døden-og-den-indre-rejse-03-Kroppen-forlades

Du kan frit downloade artikekserien "DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - KROPPEN FORLADES" af Erik Ansvang. Serien er samlet til en e-bog, som kan downloades eller læses ved at klikke på filerne i højre spalte. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste e-bog, hvis du ønsker at downloade bogen.

Klik på den nederste e-bog, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende bogens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 1-697-3335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

Søvnen og døden

 

Frygten for døden skyldes frygten for det ukendte.

Paradoksalt nok er dødsprocessen en af de processer,

mennesket kender allerbedst.

 

 

 DØDEN-og-den-indre-rejse-14-Døden-i-esoterisk-lys


Théodore-Chassériau: Sovende kvinde

 

Søvn og død

Frygten for døden skyldes frygten for det ukendte. Paradoksalt nok er dødsprocessen en af de processer, man kender allerbedst – man tænker bare ikke over det. Hvert eneste døgn forlades den fysiske verden, for når man lægger sig til at sove, og gør det, der kaldes "at falde i søvn", forlader man faktisk kroppen og den fysiske verden med bevidstheden.

At fjerne bevidstheden fra kroppen svarer til at dø. Hjernen bliver nemlig bevidstløs – altså uden bevidsthed – ganske enkelt fordi bevidstheden er til stede i en anden dimension. I denne dimension fungerer bevidstheden levende og fuldt opmærksomt. Og efter et tidsrum, som kaldes søvnperioden, vender den tilbage til den fysiske krop og den fysiske verden.

Frygten for døden skyldes helt enkelt, at man ikke kan huske, hvad man foretager sig om natten, og derfor opleves døden som noget ukendt. Problemet er, at der ikke er en direkte relation mellem de to tilstande, og derfor er man ikke opmærksom på, at man konstant forlader den fysiske verden og vender tilbage igen. Og som bekendt gør det ikke ondt at falde i søvn.

 

" … hvad sker der, når et menneske afkaster sin fysiske krop i dødsøjeblikket? Nøjagtig det samme som der sker med alle hver nat, når man falder i søvn. Der er ingen smerter i dødsøjeblikket, ingen kamp når man forlader kroppen – heller ikke selvom der skulle være tegn på fysisk lidelse."

Annie Besant: Extracts from an Adyar Pamphlet

 

Bevidsthedstråden og livstråden

Den almindelige psykologi har ikke nogen forklaring på det bevidstheds-skift, der sker under søvnen, for psykologer opererer kun med én verden. Set fra et fysisk eller naturvidenskabeligt synspunkt er bevidstløshed en gådefuld tilstand. Åndsvidenskaben oplyser, at det inkarnerede menneske er forankret til den fysiske krop med to energitråde: En livstråd, der er fastgjort til det æteriske hjerte, og en bevidsthedstråd, der er fastgjort til hjernen. Derfor er åndsvidenskaben i stand til at give denne forklaring:

 

DØDEN-og-den-indre-rejse-15-Døden-i-esoterisk-lys
 

“Under søvnen bliver den energitråd,

der er forankret i hjernen, afbrudt.”

 

DØDEN-og-den-indre-rejse-16-Døden-i-esoterisk-lys
 

“Ved døden afbrydes begge tråde eller

forenes i livstråden … huset er tomt.”

 

Alice A. Bailey: A Treatise on White Magic, p. 495

Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Download-fil: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - Erik Ansvang


Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Læsefil med vendbare sider: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE