Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (13 af 16)


Individualiseringsprocessen skete da mennesket gik fra dyrerigets flokbevidsthed til menneskerigets individuelle bevidsthed.

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (13 af 16)

De store folkevandringer

 

Mysteriet-om-individualisering-23-Hardy-Bennis

 

I åndsvidenskaben fortælles det, at der skete nogle store udvandringer efter Atlantis. De udgik fra det område, som i dag er Gobiørkenen, og videre til bl.a. Indien, Arabien og Persien. Og for ca. 20.000 år siden bosatte kelterne sig omkring Middelhavet. Den sidste udvandring, som havnede i nutidens Polen, delte sig derfra mod nord, øst og vest, og dannede den indoeuropæiske race. Den bredte sig senere til USA, Australien m.v. Men man ved også, at undervejs fra de store udvandringer sprang store grupper fra – især i Kaukasus-området – og de spredte sig over hele området. Man ved ikke meget om detaljerne i disse udvandringer. Mesteren for 1. stråles departement, Manuen, som havde ansvaret for disse udvandringer, ønskede muligvis at slippe af med uønskede elementer. Det er nærliggende at antage, at mange af disse mennesker, er efterkommere af sjæle, som individualiserede "på den forkerte måde" på Månekæden.

Mysteriet-om-individualisering-24-Hardy-Bennis Det er interessant at bemærke, at selvmordsbomberne primært kommer fra bestemte områder af verden. Eksempelvis har Taleban[1] det særkende, at bevægelsen ønsker, at kvinder skal holdes uden for al indflydelse, og de må ikke uddanne sig. Det er en primitiv livsholdning, som er identisk med livsholdningen hos en stor gruppe på Månekæden, som individualiserede ved at skævvride følelseslivet, så et normalt liv med kærlige følelser til det modsatte køn gik tabt. Klanerne i Afghanistan og Pakistan ligger i konstant strid med hinanden. Det har de gjort i århundreder og chancen for at skabe fred er næsten håbløs. Disse holdninger og tilstande var netop kendetegnende for nogle af de grupper, der individualiserede på den forkerte måde på Månen. En mere moderat holdning finder man i Saudi Arabien og andre arabiske stater, som stadig betragter og behandler kvinder som andenrangs mennesker, på trods af at sjælen er uden køn, og at sjælen lader den inkarnerende personlighed skifte køn efter behov.

 

Denne vurdering er selvfølgelig udtryk for en generalisering.

Den er absolut ikke gældende for alle muslimer

eller hele den muslimske verden!

 

 

_________________________________

[1] Taleban (pashto: طالبان betyder "islamiske studerende"). Kan også udtales Taliban. En islamistisk bevægelse, som kontrollerede store dele af Afghanistan fra 1996 til 2001.

_________________________________

Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Download-fil: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING -Hardy Bennis


Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING