Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (16 af 16)


Individualiseringsprocessen skete da mennesket gik fra dyrerigets flokbevidsthed til menneskerigets individuelle bevidsthed.

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (16 af 16)

En ny chance

 

Menneskeheden står derfor i en helt ny situation. Efter den "kolde krigs" afslutning var tavlen vasket nogenlunde ren. Derfor er det nødvendigt for alvor at bruge intellektet og ikke så meget følelserne i valget af de rigtige ledere, der kan føres menneskeheden ud af kriserne og ind på en helt ny vej til fred og harmoni i en verden, hvor verdens begrænsede råstoffer skal fordeles retfærdigt til alle. Det er målet, at under 7. stråles påvirkning skal menneskehedens broderskab blive en realitet og ikke en forslidt floskel.

Højpsykiske forskerevner

Beskrivelse af menneskehedens meget lange vej, som den har taget gennem evolutionen og enorme tidsaldre, der omfatter millioner og atter millioner af år, indeholder naturligvis kolossalt mange detaljer, som det er umuligt at omtale og forklare i en kort artikel. Menneskehedens særdeles lange udvikling er faktisk detaljeret beskrevet i utallige skrifter og righoldigt litteratur, men de færreste beretninger findes på et nutidigt sprog, for de stammer bl.a. fra fortidens berømte biblioteker. Det berømte bibliotek i Alexandria brændte med sine 700.000 skriftruller og tavler i år 49 f. Kr., og dermed mistede menneskeheden omfattende og væsentlige informationer om forbindelsen til menneskehedens fortid.

Den Nye Tidsalders historieforskere vil have højpsykiske evner på niveau med Annie Besants og C.W. Leadbeaters eller sandsynligvis endnu mere avancerede evner. Det vil gøre det muligt at kontakte planetens Akasha-plan – det planetariske hukommelsescenter, der svarer til en global databank. Det var dette center, Annie Besant og C.W. Leadbeater kontaktede i deres forskning, og centret indeholder samtlige informationer om planeten Jorden, fra den blev skabt for milliarder af år siden og til nutiden – herunder Måneperioden, hvor en del mennesker individualiserede ...

 

- både på den rigtige og den forkerte måde.

 

 

Mysteriet-om-individualisering-28-Hardy-Bennis

Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Download-fil: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING -Hardy Bennis


Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING