Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (14 af 16)


Individualiseringsprocessen skete da mennesket gik fra dyrerigets flokbevidsthed til menneskerigets individuelle bevidsthed.

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (14 af 16)

Den Nye Tidsalder

 

Mysteriet-om-individualisering-25-Hardy-Bennis

 

Menneskeheden står nu ved begyndelsen til en ny epoke – en ny tidsalder, hvor 7. stråle, den ceremonielle magis og ordens stråle, vil dominere, og indflydelsen vil vare i 2.500 år.

Enhver stråles indflydelsesperiode er opdelt i syv stadier i relation til begrebet "understråler". Det betyder at udtrykket "understråle" kun benyttes for at betegne den kortere indflydelsesperiode, og ikke for at angive nogen forskel i strålens energi og natur. Princippet kan illustreres ved hjælp af den lange periode, hvor den aftagende 6. stråle – Fisketidsalderens stråle – var aktiv. Alkymisterne og rosenkreuzerne i middelalderen var domineret af 6. stråles 5. understråle, (videnskabens og den konkrete videns stråle). 6. stråles 3. understråle (den aktive og kreative intelligens stråle) repræsenterede en periode, hvor astrologi blev praktiseret overalt. Og 6. stråles 7. understråle begyndte sin aktivitet ca. 1860 og var årsag til skabelsen af Oxford-bevægelsen i England og ikke mindst grundlæggelsen af den teosofiske bevægelse fra 1875 i New York. Inden for kristendommen, så man en tydelig tendens til stramninger i ritualer og præstehierarkiet, som er et vigtigt aspekt ved 7. understråle – blot for at give nogle få eksempler på understrålernes skiftende indflydelse.

7. stråles 1. og 2. understråle

Den globale 7. stråle er ved at få magt og indflydelse, og man kan se, at 7. stråles 1. understråle (viljens og kraftens stråle), for tiden er i fuld aktivitet. Det er den bagvedliggende årsag til alle de omvæltninger, der omtales i medierne. Klimaforandringer og jordskælv i stadig stigende intervaller og voldsomhed, terrorisme, globale økonomiske problemer – alt indicerer, at de gamle politiske, religiøse og økonomiske institutioner udsættes for den store "strålebulldozer", der skal rydde pladsen for Den Nye Tidsalders energier og kvaliteter.

Når 1. understråle har fuldført sin nedbrydende opgave, overtages arbejdet af næste understråle – 7. stråles 2. understråle for kærlighed og visdom, som skal opbygge Den Nye Tidsalder, og det sker på helt andre præmisser end de, menneskeheden hidtil har kendt.

Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Download-fil: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING -Hardy Bennis


Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING