Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (12 af 16)


Individualiseringsprocessen skete da mennesket gik fra dyrerigets flokbevidsthed til menneskerigets individuelle bevidsthed.

MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING (12 af 16)

Brutalitet i nutiden

 

Går man videre til nutiden – dvs. de seneste godt 100 år – har verden oplevet uhyggelige totalitære regimer – ikke mindst Nazityskland med Hitler og en hel nation, der stod bag ham. Det førte til Anden Verdenskrig, hvor nazisterne udryddede millioner – bl.a. jøder, "ikke-ariere" og mange af Tysklands egne borgere. Og i samme periode oplevede verden Josef Stalin, der var leder af Sovjetunionen. Han er nok den største massemorder, historien har kendt. Han fik millioner af sine egne borgere henrettet, og han sendte millioner af mennesker til fangelejre i Sibirien. I samme århundrede har verdens set mange diktatorer – eksempelvis Muammar Gaddafi (Libyen), Saddam Hussein (Irak), Idi Amin (Uganda), Augusto Pinochet (Chile), Nordkoreas ledere, der holder et helt folk i fangenskab og isolation, og de Jugoslaviske ledere, der begik folkemord – for blot at nævne nogle få. De sidste årtier har verden oplevet – og gør det stadig – selvmordbombere, der foruden sig selv dræber og sårer mange mennesker. Det er ligesom blevet "mode" at praktisere den form for mord i en vanvittig forventning om at blive martyr og komme i et illusorisk Paradis, hvor "hellige krigere" angiveligt får 72 jomfruer hver.

 

Mysteriet-om-individualisering-22-Hardy-Bennis

 

Efter døden går selvmordsbomberne sandsynligvis ind i en pralaya-tilstand.[1] Der er tale om både selvmord og massemord på deres medmennesker og endda ofte trosfæller. Postulatet bekræftes af følgende citat:

 

"Når en cyklus nærmer sig sin afslutning, vil strålens kraft eller magnetisme mærkes andre steder. Det er det, der er ved at ske i relation til 6. stråle – hengivenhedens stråle. Sjæle, der er på denne stråle, vil tage form andre steder, på andre planeter og i andre kæder, og ikke så meget på Jorden. Strålens vibration vil stilne af for jordboernes vedkommende og øge sin aktivitet et andet sted. Med andre ord, Jorden og menneskeheden, der lever på den, vil blive positive og ikke-modtagelige og midlertidigt frastøde denne bestemte energitype. Dæmpningen af det, man kalder kristen/islamisk entusiasme, (begge religioner er domineret af 6. stråle), er en psykisk manifestation af dette."

Alice A. Bailey: Kosmisk Ild, s. 425-26

 

 

_________________________________

[1] Pralaya er en hviletilstand mellem to perioder. Der er forskellige typer af pralaya: Kosmisk, systemisk, planetarisk og menneskelig.

_________________________________

Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Download-fil: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING -Hardy Bennis


Artikel-Mysteriet-om-individualisering-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: MYSTERIET OM MENNESKETS INDIVIDUALISERING