Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (3 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (3 af 9)

Kapløb mellem lysets

og mørkets kræfter

 

2.

Udsigten til frigørelse af atomets energi, som var uundgåelig og styret, skabte en enorm spænding i hierarkiske kredse, fordi (for nu at bruge et dagligdags udtryk) et kapløb var i gang mellem lysets og mørkets kræfter for at udvikle den nødvendige teknik, der kunne frigøre den nødvendige energi. Havde de mørke kræfter vundet, og hvis aksemagterne var kommet i besiddelse af de nødvendige formler, ville det have medført en stor planetarisk katastrofe. Den frigjorte energi ville først og fremmest være blevet brugt til at skabe en total ødelæggelse af al modstand mod de mørke kræfter. Derefter ville den blive misbrugt til at opretholde en stadig mere materialistisk og egoistisk civilisation. Nazitysklands motiver var helt forkerte, og derfor var det vigtigt, at atomkraften ikke kom i deres magt.

 

Frigørelsen-af-atomenergi-05-Alice-A-Bailey

 

Her vil nogen måske henvise til den forslidte religiøse frase, der siger, at det medfødte gode i menneskeheden og den iboende guddommelighed til sidst vil sejre, for intet kan definitivt overvinde den universelle tendens hen imod det gode. Holdningen er udtryk for, at man har glemt, at hvis de onde magter er i besiddelse af kræfter, der kan destruere former på de tre eksistensplaner i så stor målestok, at fremskredne aspiranters, disciples, og de indviedes sjæle, der søger inkarnation, ikke kan komme til ydre udtryk i en bestemt verdenskrise, så vil tidsplanen for udviklingsprocessen blive påvirket så uhyggeligt meget, at manifestationen af det 5. naturrige – det overmenneskelige rige – ville blive meget alvorligt forsinket. Måske i årtusinder! Tiden nærmer sig for denne manifestation, og derfor var der voldsom aktivitet fra de mørke kræfters side.

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI