Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (5 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (5 af 9)

Befrielsens Herrer

 

Frigørelsen-af-atomenergi-07-Alice-A-Bailey

 

3.

Da Solen bevægede sig mod nord i 1942, vidste den hvide loge, at slaget var vundet. Mestrene indstillede forberedelserne til at forlade menneskeheden og begyndte i stedet at tilrettelægge en fornyet indsats for (gennem deres disciple) at skabe de nye betingelser, for nu kunne det nye og det kærlige formål frit udfolde sig. Krigen blev ikke vundet, fordi Tyskland overgav sig. Det var alene det ydre resultat af indre begivenheder. Krigen blev vundet af lysets kræfter, da de onde kræfters mentale styrke var overvundet og "fremtidens energi" blev afsløret af forskere, der søgte de højere menneskelige værdier og menneskehedens åndelige velfærd. Der ligger fire faktorer bag den vigtige frigørelse af den form for atomar energi, som fejlagtigt og uvidenskabeligt kaldes "atomspaltning". Der er andre faktorer, men de fire er virkelig interessante:

a. Der var tale om en direkte kontrolleret indstrømning af ekstraplanetarisk energi, udløst af "Befrielsens Herrer". De blev påkaldt med succes, og den ekstraplanetariske energis påvirkning af den atomare substans, som forskerne arbejdede med, skabte forandringer, som gjorde det muligt for forskerne at nå deres mål. De eksperimenter, der blev udført, var derfor både subjektive og objektive.

b. Et antal disciple, der arbejdede i 5. og 7. stråles ashramer gjorde en fælles anstrengelse, og de påvirkede mindre udviklede disciple på det naturvidenskabelige område. Det gjorde det muligt for dem at overvinde de næsten uløselige vanskeligheder, de var konfronteret med.

c. Der skete også en svækkelse af den spændingstilstand, som havde holdt ondskabens kræfter sammen. Det kom til udtryk som manglende evner hos de mørke kræfters gruppe, der stod i spidsen for aksemagterne, til at overvinde den begyndende krigstræthed. Det resulterede primært i en gradvis stagnation i deres tænkeevne og en svækkelse af deres hjerner og nervesystem. Ingen af de mennesker, der var med i ledelsen af aksemagterne i Europa, var herefter psykologisk set normale. De led alle af en form for fysisk svækkelse, og det var en medvirkende årsag til deres nederlag – selvom det måske kan være svært at forstå for almindelige mennesker.

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI