Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (4 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (4 af 9)

Hierarkiet forberedte sig

på tilbagetrækning

 

Forsøget på at forhindre de planlagte fremskridt var en alvorlig trussel og en stor fare. De onde kræfter var nærmere succes end de fleste nogensinde har drømt om. Deres hensigt var så tæt på at lykkes i 1942, at i fire måneder gjorde Hierarkiets medlemmer alle tænkelige forberedelser til at trække sig tilbage fra enhver kontakt til menneskeheden i en ubestemt periode. Planerne om en nærmere kontakt med evolutionsprocessen i de tre verdener og bestræbelsen på at forene de to guddommelige centre – Hierarkiet og menneskeheden – til en samarbejdende helhed var tilsyneladende dømt til undergang. Syntesen af Hierarkiet og menneskeheden ville have medført Hierarkiets tilsynekomst på Jorden. Men forhindringerne for syntesen var på det tidspunkt uoverstigelige på grund af den aktive spænding hos de mørke kræfter. Mestrene troede, at mennesket ville bukke under på grund af egoisme og misbrug af den frie vilje. Derfor forberedte Hierarkiet sig på tilbagetrækning, og samtidig kæmpede mestrene for at få menneskeheden til at vælge rigtigt og forstå problemerne.

 

Frigørelsen-af-atomenergi-06-Alice-A-Bailey

 

Nødvendigheden af tilbagetrækning blev afværget. Det er ikke tilladt at oplyse hvordan, ud over at "Befrielsens Herrer" tog nogle uventede skridt. Det gjorde de på grund af menneskehedens invokative kræfter, som blev benyttet bevidst af de, der var på viljen-til-det-godes side, og ubevidst af mennesker med god vilje. På grund af disse tiltag blev bestræbelserne fremmet hos de, der kæmpede på det naturvidenskabelige område for sand viden og rigtige menneskelige relationer. Evnen til at gennemskue og forstå, som er en bestemt form for energi, blev ledet væk fra den skabende bevidsthed hos de, der ønskede at ødelægge menneskehedens verden, og det resulterede i en form for mental lammelse. De, der forsøgte at understrege de sande værdier og redde menneskeheden, blev samtidig stimuleret, så de kunne få succes.

En meget stor verdensbegivenhed er her blevet behandlet med meget få ord, og i udarbejdelsen af en helt speciel guddommelig aktivitet er blevet opsummeret.

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI