Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (6 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (6 af 9)

Formaspektets død

 

Frigørelsen-af-atomenergi-08-Alice-A-Bailey

 

Det var ikke tilfældet med japanerne, for deres psykologiske konstitution er helt anderledes end europæernes. Det samme gælder deres nervesystem, som er karakteristisk for 4. rodrace[1]. De blev derfor overvundet med fysiske krigsmetoder og fysisk ødelæggelse af deres krigspotentiel dvs. ved formaspektets død. Ødelæggelsen … og den efterfølgende frigørelse af deres fængslede sjæle, var en nødvendighed, og den retfærdiggør atombombens anvendelse mod den japanske befolkning.

 

Frigørelsen-af-atomenergi-09-Alice-A-Bailey

Atombombe 1945

 

Den første brug af den frigjorte atomenergi var destruktiv, men det er vigtigt at forstå, at der var tale om destruktion af former – ikke af åndelige værdier og menneskers sjæle og ånd. Men det var aksemagternes mål.

Glem ikke at al succes (både positiv og negativ) er baseret på opretholdelsen af et spændingsfelt. Spændingsfeltet består af en dynamisk fokusering af alle mentale, astrale og fysiske energier på ét centralt punkt i den planlagte aktivitet. Det er i øvrigt målet for al seriøst meditationsarbejde. Spændingstilstanden svigtede hos det tyske folk, og det kostede dem sejren. Deres spændingsfelt brød sammen, fordi den gruppe af onde kræfter, som påvirkede den negative del af det tyske folk, var ude af stand til at skabe det spændingsfelt, som Hierarkiet kunne skabe, da det blev forstærket pga. indgriben fra "Befrielsens Herrer".

d. En anden faktor var de konstante invokative krav og bønner (både udtalte og uudtalte) fra menneskeheden selv. Drevet af frygt og i et forsøg på at mobilisere menneskeånden mod slaveri, nåede invokationens kraft en styrke, der dannede en kanal, som i høj grad lettede Hierarkiets arbejde i forbindelse med "Befrielsens Herrers" direkte indgriben.

 

 

_________________________________

[1] 4. rodrace er den atlantiske.

_________________________________

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI