Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (7 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (7 af 9)

Frigørelse af energi

 

Frigørelsen-af-atomenergi-10-Alice-A-Bailey

 

4.

Frigørelsen af atomenergien befinder sig endnu på fosterstadiet, for menneskeheden ved stadig meget lidt om karakteren og omfanget af de energier, der nu er frigjort. Der er mange typer atomer. De udgør "verdenssubstansen", og hver type kan frigøre sin særlige type kraft. Det er en af hemmelighederne, som vil blive afsløret i Den Nye Tidsalder, når tiden er inde, men en god og sund begyndelse er gjort. Det er vigtigt at lægge mærke til udtrykket "frigørelse af energi". Det er frigørelse, der bliver nøgleordet i Den Nye Tidsalder, og det vil også være nøgleordet for den åndeligt søgende aspirant. Frigørelsen er begyndt med befrielsen af et aspekt af stoffet og befrielsen af nogle sjælskræfter i atomet. For stoffet har det været en stor og kraftfuld indvielse, der kan sammenlignes med de indvielser, der frigør eller befrier menneskesjælene fra bindingen til stoffet.

I den planetariske indvielsesproces har menneskeheden bragt sit arbejde som verdensfrelser ned i substansen og har påvirket de primære livsenheder, som alle former er skabt af.

5.

Nu er det nemmere at forstå meningen med de ord, der bruges i en af de store invokationer: "Timen for den frelsende krafts tjeneste er inde." Den "frelsende kraft" er den energi, som naturvidenskaben har frigjort i verden, først og fremmest for at nedbryde de, der fortsætter med at modarbejde lysets kræfter, som arbejder gennem FN. Efterhånden vil den frigjorte energi indføre den nye civilisation, en ny og bedre verden, og finere og mere åndelige tilstande. De højeste drømme hos de mennesker, der holder af deres medmennesker, kan realiseres med den rigtige brug af den frigjorte energi. Det kræver, at de rigtige værdier accepteres, fremhæves og bruges i det daglige liv. Den "frelsende kraft" er nu gjort tilgængelig af naturvidenskaben, og den tidligere profeti er blevet bekræftet.

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI