Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (9 af 9)


Esoterisk set er frigørelsen af atomenergi den største åndelige begivenhed siden det fjerde naturrige - menneskeriget - blev skabt. En mester fortæller hvorfor.

FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI (9 af 9)

Egoisme og grådighed

 

Frigørelsen-af-atomenergi-12-Alice-A-Bailey

 

Men – mange mennesker vil kæmpe for at forhindre den positive udvikling. Reaktionære grupper i alle lande ønsker ikke og vil ikke indse nødvendigheden af den nye verdensorden, som frigørelsen af kosmisk energi (selv på det tidlige stadie) bringer indenfor rækkevidde. De egoistiske interesser, de dominerende karteller, kapitalfonde, truster og monopoler, der kontrollerer kapitalmagten, vil mobilisere alle ressourcer og kæmpe til døden for at forhindre, at deres indkomstkilder forsvinder. De tillader ikke, at kontrollen over den ubegrænsede energi kommer under menneskehedens kontrol. De egoistiske interesser blandt de store aktionærer, kapitalfonde, banker og rige religiøse organisationer vil modsætte sig alle forandringer, hvis det ikke gavner dem selv og giver større finansiel gevinst til dem selv.

Modstanden ses overalt, når magtfulde mennesker udtaler sig om dystre fremtidsudsigter. Vatikanet, den velhavende og reaktionære kirkelige organisation, har klart givet udtryk for uvilje, fordi den romersk-katolske kirke − ligesom alle andre med store finansielle interesser − ved, at deres dage er talte, hvis menneskeheden lader sine beslutninger styre af idéen om det størst mulige gode for det største antal mennesker. Udviklingen i verden skal i fremtiden baseres på en fast beslutning om at fremme rigtige menneskelige relationer og forhindre egoistisk kontrol – finansiel eller kirkelig – af nogen gruppe nogen steder i noget land …

 

Frigørelsen-af-atomenergi-13-Alice-A-Bailey

 

De få henvisninger giver både stof til eftertanke og god grund til glæde og tillidsfuld, fremsynet tænkning. Verdens fremtid ligger i hænderne på mennesker med god vilje og mennesker med uselviske hensigter overalt. Frigørelsen af atomenergi vil til sidst gøre penge og kapital, som man kender dem, ligegyldige. På grund af menneskets udviklingsmæssige begrænsninger har penge skabt meget ondskab, konflikter og utilfredshed overalt i verden.

Den nye frigjorte energi kan vise sig at være en "frelsende kraft" for hele menneskeheden. Den kan befri menneskeheden fra fattigdom, uværdighed, fornedrelse, slaveri og håbløshed. Den vil tilintetgøre de internationale monopoler, fjerne arbejdets forbandelse og åbne døren til den gyldne tidsalder, som menneskeheden venter på. Den vil udjævne de kunstigt skabte sociale lag i nutidens samfund, befri mennesker for stress, den konstante bekymring og det enerverende slid, som har været skyld i sygdom og død. Når de nye og bedre tilstande engang er etableret, vil mennesker have frihed til at leve og udfolde sig i skønhed og at søge "den oplyste vej".

 

Frigørelsen-af-atomenergi-14-Alice-A-Bailey

Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Download-fil: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI - Alice A. Bailey


Artikel-Frigørelsen-af-atomenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: FRIGØRELSEN AF ATOMENERGI