Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN INDVIELSESHISTORIE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg

EN INDVIELSESHISTORIE (6 af 8)


Det er en beretning om en pyramideindvielse, som er identisk med det, der beskrivelses i åndsvidenskaben om indvielser i pyramidens kamre.

EN INDVIELSESHISTORIE (6 af 8)

Korsfæstelse

 

En-Indvielseshistorie-06-Johannes-HohlenbergHypnotisk påvirkning

De metoder, man benyttede, var i nogle tilfælde mekaniske, for visse stoffer blev indtaget som en drik, gennem indåndingen af røgelse eller i kraft af direkte hypnotisk påvirkning fra de andre indviede. Men i den højeste indvielsesgrad, som pyramideindvielsen repræsenterede, var disse metoder hverken benyttet eller tilladt.

Iflg. traditionen skal den, der indvies, afslå den drik, der tilbydes. Drikken bestod bl.a. af vin blandet med myrra eller eddike og galde. Den indeholdt et bedøvende stof, men ved denne høje indvielse var neofytten allerede så udviklet, at det var muligt ved egen kraft at bringe sig i den nødvendige tilstand, og desuden var neofytten beskyttet af stedet og af de, der styrede og overvågede processen.

Korsfæstelse

Korssymbolet har sandsynligvis været anvendt, for det findes overalt i mysterierne. Som eksempler kan nævnes Egyptens ankh-kors, indernes svastika, Platons filosofisk-symbolske terminologi og kristendommens torturredskab.

I pyramiderne blev neofytten lagt på gulvet i korsform − og sandsynligvis virkelig bundet til et trækors. Ikke naglet. Bevidstheden forlod neofyttens fysiske legeme, og når legemet befandt sig i en bevidstløs tilstand og tilsyneladende var livløs, blev neofyttens legeme frigjort fra korset, båret ind i sarkofagrummet (som i nutiden kaldes kongekammeret) og lagt i granitsarkofagen. Forhænget blev trukket for og alle døre blev lukket. I tre døgn lå neofyttens fysiske legeme i stenkisten − uberørt og i total stilhed. I de tre døgn skete den forvandling, der var indvielsens formål og indhold. (Jesus var også tre dage i graven og genopstod også på tredje dag).

 

En-Indvielseshistorie-07-Johannes-Hohlenberg

Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Download-fil: EN INDVIELSESHISTORIE - Johannes Hohlenberg


Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Læsefil med vendbare sider: EN INDVIELSESHISTORIE