Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN INDVIELSESHISTORIE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg

EN INDVIELSESHISTORIE (5 af 8)


Det er en beretning om en pyramideindvielse, som er identisk med det, der beskrivelses i åndsvidenskaben om indvielser i pyramidens kamre.

EN INDVIELSESHISTORIE (5 af 8)

Fra skuespil til virkelig oplevelse

 

En-Indvielseshistorie-05-Johannes-Hohlenberg

 

Det, der herefter skete, er vanskeligere at gengive, for nutidens mennesker vil have svært ved at forstå det til bunds. Det, der indtil dette øjeblik var foregået, havde mest af alt karakter af et rollespil eller et skuespil. Skuespillet dækkede ganske vist over en dyb symbolsk sandhed, og det skabte en dyb psykologisk virkning på de, der deltog, men skuespillet var naturligvis ikke virkelighed i bogstavelig forstand. Men det, der nu skete, var en oplevelse og ikke et skuespil. Når man læser de få beretninger, man har af indvielses- og mysterieoplevelser dengang, er der en tydelig overensstemmelse mellem alle de gamle civilisationers erfaringer på det metafysiske område og desuden med nutidens åndsvidenskab.

På forskellige papyri fortæller de gamle egyptere, hvordan sjælen passerer gennem forskellige sfærer og iklæder sig sfærernes tilsvarende egenskaber, og det svarer nøjagtig til åndsvidenskabens og indernes lære om forskellige bevidsthedsplaner.

Genfødsel − bogstavelig talt

At se Solen ved midnat, besøge Himlens og underverdenens guder og at stå ansigt til ansigt med Isis, er en symbolsk beskrivelse af at frigøre bevidstheden fra det fysiske legeme og løfte den ind på indre bevidsthedsplaner. På de indre planer kommer man i forbindelse med andre eksistensformer, andre former for virkelighed (flere dimensioner) og anderledes udtryksformer, som ikke er mindre sammenhængende end den fysisk-æteriske, som man kender fra den 3-dimensionale fysiske verden. I pyramideindvielserne blev neofyttens forbindelse med de højere bevidsthedsplaner ved hjælp af en bestemt teknik og proces knyttet så fast, at den aldrig mere kunne brydes. Den indviede opnåede bevidst sjælskontakt.

Den indviede blev på denne måde i bogstavelig forstand genfødt. Den indviede var derfor en anden end før indvielsesprocessen.

Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Download-fil: EN INDVIELSESHISTORIE - Johannes Hohlenberg


Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Læsefil med vendbare sider: EN INDVIELSESHISTORIE