Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EN INDVIELSESHISTORIE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg

EN INDVIELSESHISTORIE (4 af 8)


Det er en beretning om en pyramideindvielse, som er identisk med det, der beskrivelses i åndsvidenskaben om indvielser i pyramidens kamre.

EN INDVIELSESHISTORIE (4 af 8)

Han er skyldig til døden

 

I lang tid var neofytten tavs, men da dommeren direkte henvendte sig og krævede svar, sagde neofytten, hvad der i øjeblikket dukkede op i tankesindet. Årsagen til ønsket om indvielse var, at neofytten efterhånden følte sig som et andet menneske, og ikke som det menneske, omgivelserne engang kendte. Neofytten tilføjede, at der havde udviklet sig en klar følelse af enhed med den indre gud. Øjeblikkelig rejste dommeren sig fra sit sæde og råbte: "Hører I? Dette menneske bespotter Gud!" Og fra væggene sagde stemmerne: "Dette menneske er skyldig til døden!" (Denne handling er identisk med episoden i Bibelen, hvor Pilatus og jøderne dømmer Jesus).

 

En-Indvielseshistorie-04-Johannes-Hohlenberg

 

Neofyttens hænder blev bagbundet, hovedet blev tildækket med et klæde, hvorefter neofytten blev ført ud. Med bundne hænder gik turen nu tilbage gennem gangen og op ad den skrånende passage i det store galleri. Da fangevogterne havde ført neofytten til det høje trin i passagens øverste ende, trådte en skikkelse ud midt i den lave gang og spurgte, hvilken anklage de havde imod det menneske, de førte bundet imellem sig? De svarede, at det var en person, der var blevet dømt skyldig, men at de var nødt til at overlade dommens eksekvering til en højere magt. Neofytten blev derefter ført ind i det lille forværelse og igen underkastet et forhør. (Det svarer til Bibelen fortælling, hvor Jesus blev ført til Herodes). Her blev neofytten anklaget for at forsøge på at opnå kongeværdighed, og på dommerens spørgsmål svarede neofytten: "Du siger det, jeg er en konge."

Anklage og dom

Der blev omgående kastet en purpurkåbe om neofytten, som desuden fik en krone på hovedet og et scepter stukket i hånden. Neofytten blev igen ført gennem den lave gang, der førte ud på det høje trin. Præsterne og de øvrige indviede var forsamlet i den nederste ende, hvor de stod langs væggene i det store galleri.

På dommerens spørgsmål om, hvad der skulle gøres med den anklagede, brød de tilstedeværende ud i høje råb. De forlangte, at der skulle ske det, som var forberedt. Neofytten blev igen ført ind gennem gangen, videre ind under den ophængte stenblok og ned i forværelset. Her fjernede man kronen og purpurkåben.

Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Download-fil: EN INDVIELSESHISTORIE - Johannes Hohlenberg


Artikel-En-Indvielseshistorie-Johannes-Hohlenberg
Læsefil med vendbare sider: EN INDVIELSESHISTORIE