Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 1:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Sjette-år

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 1:6 (7 af 17)


Sjette år - Instruktion 1 - 21. december-20. februar - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 1:6 (7 af 17)

Forberedelse af vejen for

Kristi tilsynekomst

 

Den gruppe, der arbejder harmonisk og som en subjektiv enhed – og også i samarbejde med de andre nævnte grupper i det omfang, det er muligt – har følgende karaktertræk: Gruppen er ikke samlet ved planlægning af mennesker, men er et hierarkisk projekt. Sammensætningen er en respons på en appel fra den tibetanske mester til menneskeheden.[1] Dens grundlæggende formål er at forberede Kristi tilsynekomst og at udbrede viden om de love og principper, "– som vil styre den kommende tidsalder, den nye civilisation og den fremtidige verdenskultur".

Skabende meditation er den metode, der skal benyttes, og den er dybest set subjektiv. Bortset fra gruppens specielle mål, så er det subjektive arbejde i høj grad nødvendigt for at afbalancere den usædvanligt store ydre aktivitet, der præger nutiden. Tibetaneren har understreget behovet:

 

"Menneskeheden gennemlever i denne tid en periode med voldsom aktivitet. For første gang i historien omfatter aktiviteten menneskeheden i stor målestok i alle tre aspekter af personlighedens bevidsthed. De fysiske legemer og de astrale og mentale bevidsthedsstadier befinder sig alle i en tilstand med store omvæltninger. Den trefoldige aktivitet øges i en periode, hvor planetens aktivitet er lige så intensiv ... De (den integrerende gruppe af verdenstjenere) skal ... lære at arbejde subjektivt, og det skal de gøre for at bevare – i den nuværende aktivitetsperiode med ydre handling – den evne, som findes latent i alle, at kunne trække sig tilbage til sit center. De repræsenterer porten – for at tale symbolsk. Evner og kræfter kan dø af mangel på aktivitet, evnen til at trække sig ind i det guddommelige og evnen til at finde det, der er blevet kaldt 'den gyldne vej, der fører til søen med det klare vand og derfra frem til fristedets tempel', må ikke gå tabt. Det er den første opgave for verdens grupper af mystikere. De skal holde vejen åben og fri for blokeringer. Ellers kan den hvide magi midlertidigt dø ud, og formnaturens egoistiske hensigter kan etablere uønsket kontrol."

Alice A. Bailey: Hvid Magi, s. 530-531

 

Gruppen får efterhånden også ydre aktiviteter, der manifesteres som et naturligt og direkte resultat de energier, der aktiveres i det subjektive arbejde.

 

 

_________________________________

[1] Se Alice A. Bailey: Discipelskab i den Nye Tidsalder, II, s. 267-268

_________________________________

Artikel-Skabende-meditation-06-01-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 1:6


Artikel-Skabende-meditation-06-01-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 1:6