Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (1 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (1 af 10)

TVILLINGERNES TEGN

BAGGRUNDEN FOR DEN STORE INVOKATION

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "TVILLINGERNES TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TVILLINGERNES TEGN

BAGGRUNDEN FOR DEN STORE INVOKATION

 

Tvillingernes-tegn-01-Jim-Bourne

 

Det anbefales at begynde med et øjebliks stilhed, hvor man i tankerne forbinder sig med Hierarkiet og med alle, man samarbejder med overalt i verden.

 

"Du, som giver næring til Universet,

fra hvem alle ting udgår,

til hvem alle ting vender tilbage.

Afdæk for os den sande åndelige Sols ansigt,

skjult bag en skive af gyldent lys,

så vi må kende sandheden

og gøre vores fulde pligt

på rejsen til dine hellige fødder."

 

Tvillingernes-tegn-02-Jim-Bourne

Gayatri-mantraet

 

Denne invokation eller dette mantra kaldes Gayatri. Det er den ældste invokation, menneskeheden kender. Invokationen er i virkeligheden så ældgammel, at den kan spores tilbage til alle de store verdensinvokationer og deres relation til aktuelle verdensbegivenheder. I nogle af invokationerne er der en teknik til at leve livet i hverdagen. I andre skulle invokationen vække en bevidst forståelse hos alle, hvis de var tilstrækkeligt sensitive, og hvis de var parate til at bruge de love og principper i dagliglivet, som invokationen afslører. Der er fundet mange bønner, mantraer og åbenbaringer af den guddommelige hensigt, der alle på en helt speciel måde forandrede synspunkter og livsmønstre for mennesker overalt på Jorden.

Et velkendt eksempel er De 10 Bud i det jødiske religionssystem. Menneskehedens love har været baseret på disse bud gennem flere tusinde år, og de har været et fundament for de love i Vesten, der stadig styrer menneskers relationer til hinanden. Et andet eksempel er den gamle åbenbaring, som inderne oplevede, dengang man erkendte, at mennesket er en sjæl − en åbenbaring, som nu har fået stor betydning for den psykologiske forskning. Esoterikere har altid haft kendskab til sjælens eksistens via den esoteriske lære, som Patanjali præsenterer i sine Yoga Sutraer.

Der er også grund til at nævne de fire ædle sandheder, som Buddha gav oplysning om, fordi de sammenfatter årsagerne til alle de problemer, der plager menneskeheden, og de beskriver metoderne til at løse dem. Buddhas ædle middelvej er velkendt. Det er den knivskarpe vej − balancen mellem modsætningernes par − der skal vandres ved hjælp af den sunde fornuft, og ved at have kontrol over følelseslivet. Det er vejen til ligevægt og balance.

Desuden var der den velkendte hindu-avatar, Shri Krishna. Historien om Krishnas undfangelse, fødsel og barndom er stort set identisk med Det Nye Testamentes fortælling om Jesu fødsel. Det var i Herrens Sang (som de fleste kender som Bhagavad Gita), at Krishna henviste til Kristi genkomst på følgende måde:

 

"Så længe loven brydes og lovløshed opstår alle vegne, lige så længe vil jeg manifestere mig. For at frelse de retfærdige, for at nedbryde de, der er onde, og for at tydeliggøre loven, vil jeg lade mig føde tidsalder efter tidsalder".

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN