Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKORPIONENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

SKORPIONENS TEGN (1 af 10)


Skorpionen tegn viser konflikter, der kræver prøver og overvindelse. Det skaber krisepunkter og giver impulser til en nyorientering, der fører til et vendepunkt.

SKORPIONENS TEGN (1 af 10)

SKORPIONENS TEGN

PRØVER & ÅBENBARING

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "SKORPIONENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SKORPIONENS TEGN

PRØVER & ÅBENBARING

 

Skorpionens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Når man studerer åndsvidenskab vil man før eller senere læse om det, der kaldes de tolv skabende enheder. De fire enheder har i løbet af evolutionsprocessen opnået frigørelse og betragtes nu som abstraktioner, mens den femte skabende enhed er på vej mod frigørelse.

Menneskeheden er den fjerde enhed og kaldes den fjerde skabende enhed. Det er derfor nemt at forestille sig, at der er langt igen, før menneskeheden kan opnå frigørelse. Det er interessant, at hver af de tolv enheder er knyttet til et af de zodiakale tegn.

Det tegn, der især påvirker den menneskelige enhed med prøver, er Skorpionens tegn, hvis styrende planet er Merkur. Merkur formidler energien fra 4. stråle, som skaber harmoni gennem konflikt. Skorpionens tegn hører til det faste kors og er et tegn, der fører til indvielse. Det påvirker med en helt speciel kraft på discipelskabets vej, fordi det ved hjælp af prøver forbereder menneskeheden til nyorientering, der fører disciplen til 1., 2. og 3. indvielse. Efter 3. indvielse er Skorpionens specielle testende kraft ikke længere mærkbar.

Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKORPIONENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKORPIONENS TEGN