Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (1 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (1 af 10)

LØVENS TEGN

VIDENSKABEN OM TRIANGLER

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Løvens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "LØVENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

LØVENS TEGN

VIDENSKABEN OM TRIANGLER

 

Løvens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Mange mennesker, der lever eller rejser i Jordens nordlige områder, har sandsynligvis iagttaget det stjernebillede, der kaldes Store Bjørn. Ifølge den esoteriske tradition er de syv stjerner, der danner Store Bjørn, de oprindelige kilder til de syv stråler i solsystemet.

To af stjernerne i Store Bjørn peger mod Nordstjernen (Polaris), og derfor kaldes de på engelsk "The Pointers" (de, der peger), og de hedder Merak og Dubhe. Nordstjernen betragtes nu som en vigtig "ledestjerne" og er esoterisk set "stjernen for nyorientering", og den har relation til kunsten at genvinde det tabte.

Stjernebilledet Løven har relation til Nordstjernen − "ledestjernen". Løvens tegn modtager også påvirkninger fra den "Pointer", der er nærmest Nordstjernen. Denne nærmeste "Pointer" − Dubhe − påvirker det lavere aspekt af viljen, som man − hvad menneskeheden angår − kalder den personlige vilje.

 

Løvens-tegn-02-Jim-Bourne

 

Den "Pointer", der er længst væk fra Nordstjernen − Merak − er angiveligt et stort reservoir eller fokuspunkt for guddommelig energi. Når denne energi begynder at få indflydelse på disciplen, kan disciplen svagt registrere en impuls til rigtig retning eller vejledning, og hvis denne impuls efterleves, så vil den søgende blive vejledt til at nærme sig Hierarkiet − visdommens mestre, der også kaldes Det Store Hvide Broderskab.

Det er blevet oplyst, at der har været flere "Nordstjerner" i Jordens store livscyklus, og at den nuværende Nordstjerne ikke altid har haft den nuværende position. Ifølge åndsvidenskaben foregår der for tiden store og principielle forandringer i Jordens akse, og det er årsagen til at der er mange jordskælv og vulkanudbrud i denne periode − herunder de sidste to århundreders jordskælv. Åndsvidenskaben fortæller desuden, at meget store forandringer − som f.eks. ændring af Jordens akse osv. − har relation til en indvielse, som Planetlogos gennemgår.[1]

 

 

_________________________________

[1] Uddybes i Alice A. Bailey: Esoterisk Astrologi, s. 370 og 372

_________________________________

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN