Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (1 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (1 af 9)

STENBUKKENS TEGN

ÅBENBARING AF LYS

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "STENBUKKENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

STENBUKKENS TEGN

ÅBENBARING AF LYS

 

Stenbukkens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Stenbukkens tegn giver menneskeheden impulser til at begynde en cyklus, hvor der gøres en seriøs indsats − uanset om det gælder en discipel eller en indviet. Indsatsen, anstrengelserne og kampene tvinger mennesket enten ned til underverdenen eller op til de svære tilstande, der er fyldt med prøver til discipelskab eller indvielse. Det er de to markante retninger for erfaringer i Stenbukkens tegn.

Et studie af karaktertrækkene og egenskaberne hos mennesker, der er født i dette tegn afslører en hel del om menneskeheden. Stenbukke-mennesker kan nemlig udtrykke det værste, et menneske er i stand til, men også det bedste − kort sagt yderpunkter. I Stenbukkens tegn ser man, at stoffet sejrer, for her har det fået den tætteste og mest konkrete fysiske form. Men stoffets sejr efterfølges i livenes løb af åndens sejr. Dette tegn kan derfor både give et fuldstændigt udtryk for den materialistiske natur og for de store åndelige muligheder. Esoterisk set er alle verdensfrelsere og "Guds sønner" født i Stenbukkens tegn − men det er gennemsnitsmennesket af værste art også − hård, materialistisk, rå, stolt, egoistisk, ambitiøs og kynisk. Hjernen styrer hjertet i disse tilfælde. Men Stenbukke-tegnet i det fuldkomne eksempel påvirker til gengæld til en perfekt balance mellem hjerne og hjerte.

I Stenbukken lærer den indviede at forstå meningen med det lys, der vokser i omfang, efterhånden som mennesket vandrer op mod bjergets top. Glimt af intuition, som det er fortroligt med, ændrer sig til et konstant lysskær fra sjælen. Tankesindet oplyses og skaber det fusionspunkt, der altid vil være et resultat af "fusionen af de to lys − det større og det mindre". Personlighedens lys og sjælens lys smelter sammen, og det sker på indvielsesvejen og kaldes erfaringen på bjergets top. Alle områder er nødvendige − dybderne, sletterne og bjergets top.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN