Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JOMFRUENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne

JOMFRUENS TEGN (1 af 9)


Jomfruens tegn symboliserer dybder, mørke, stilhed og varme. Det er den dybe erfaring i dalen, hvor hemmeligheder åbenbares og bringes op i lyset.

JOMFRUENS TEGN (1 af 9)

JOMFRUENS TEGN

INTEGRATION AF SJÆL OG PERSONLIGHED

 

 Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Jomfruens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "JOMFRUENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

JOMFRUENS TEGN

INTEGRATION AF SJÆL OG PERSONLIGHED

 

Jomfruens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Nøgleordet for Jomfruens tegn er: "Jeg er moderen. Jeg er Gud, jeg er stoffet". Hvis det er vanskeligt at forstå, er der et andet nøgleord, der indeholder den samme sandhed men mere enkelt og præcist: "Kristus i jer, herlighedens håb".[1]

Jomfruens tegn symboliserer dybder, mørke, stilhed og varme. Det er den dybe erfaring i dalen, hvor hemmeligheder afsløres og til sidst bringes "op i lyset". Det er det blinde stadie, der altid går forud for lysets gave og giver håb til mennesker, der leder efter lyset. I Jomfruens tegn begynder mennesket at forstå hensigten med, at livet eksisterer i en krop. Ønsket om at opfatte den iboende Kristus bliver gradvis stærkere og fortsætter, indtil den åndelige bevidsthed til sidst frigøres fra formens fængsel og derefter udtrykke sin egen sande natur i verden.

Disse få ord vækker flere vigtige spørgsmål. F.eks. − hvad er årsagen til, at menneskets sjæl inkarnerer og skal leve i en fysisk krop, der er et fængsel? Hvorfor er mennesket blevet det, der kaldes "planetens fanger"? Og hvorfor denne menneskehed? Hvad var og er den bagved liggende hensigt? Der findes ingen detaljerede svar, men når man studerer den esoteriske lære, der går helt tilbage til tidernes morgen, åbnes der for et skatkammer af muligheder og perspektiver.

 

 

_________________________________

[1] Kolossenserbrevet 1,27

_________________________________

Artikel-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: JOMFRUENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: JOMFRUENS TEGN