Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆGTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vægten-tegn-Jim-Bourne

VÆGTENS TEGN (1 af 11)


Vægtens tegn har en helt speciel plads i dyrekredsen, for det er energien fra dette tegn, der styrer det, man kan kalde nav’et i det zodiakale hjul.

VÆGTENS TEGN (1 af 11)

VÆGTENS TEGN

PLAN OG PRINCIP

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

Vægten-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "VÆGTENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

VÆGTENS TEGN

PLAN OG PRINCIP

 

Vægten-tegn-01-Jim-Bourne

 

Vægtens tegn har en speciel plads i dyrekredsen, for det er energien fra dette tegn, der styrer det, man (i mangel af et bedre ord) kan kalde "navet" i det zodiakale "hjul”. Normalt bevæger mennesket sig fra inkarnation til inkarnation rundt i dyrekredsens hjul med uret, og det udvikler sig gradvist med urets retning og passerer bl.a. fra Skorpionens tegn til Vægtens tegn og videre til Jomfruens tegn og videre, uden at der tilsyneladende sker nogen påvirkning.

Men til sidst når mennesket frem til det stadie, hvor det (ofte som et resultat af voldsomme oplevelser i Skorpionens tegn) i nød og desperation sender en bøn til sjælen og vækker respons. Og for første gang fornemmer mennesket nogle få uklare glimt af intuition, som opfattes meget svagt.

Efter denne oplevelse skal mennesket lære at afbalancere og overveje forskellige muligheder i Vægtens tegn. Det må tage beslutning om at ændre retning. I stedet for som tidligere at inkarnere successivt i tegnene med uret, begynder aspiranten nu at inkarnere i tegnene mod urets retning − dvs. fra Jomfruens tegn til Vægtens tegn til Skorpionens tegn osv.

 

Vægten-tegn-02-Jim-Bourne

 

Vægtens tegn har derfor stor betydning for menneskets liv, og det er desuden et særdeles vanskeligt tegn, fordi det er her, mennesket skal finde den ligevægt mellem sjæl og personlighed, der medfører, at begge bliver lige dominerende. Det betyder, at mennesket oplever den mystiske proces, hvor vægtskålene skiftevis vipper op og ned − en proces, der viser sig at være meget forvirrende og bekymrende for mennesket på dette stadie i evolutionsprocessen.

Først skal der fokuseres på de mennesker, der forsøger at være menneske fuldt og helt, men som i deres indre føler sig motiveret af noget (man kan kalde det af samvittigheden), der driver dem videre mod noget højere. Desuden opstår der problemer for de mennesker, der forsøger at fokusere på deres opgaver og udvikling af sjælelivet, men som hele tiden konfronteres med begivenheder, der forsøger at trække dem tilbage til de gamle metoder, vaner og begær. “Vægtskålene vipper op og ned” og skaber usikkerhed, eller man kan sige, at mennesket svinger mellem modsætningernes par.

Et studie af Bhagavad Gita, der beskriver Arjunas problemer, da han sad i fortvivlelse mellem de to stridende hære, kan måske kaste lys over den problematik, man kan møde i Vægtens tegn. Det store slag, der fortælles om i dette gamle indiske skrift, blev virkeligt udkæmpet i Vægtens tegn midt i den atlantiske periode.

Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆGTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆGTENS TEGN