Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆGTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vægten-tegn-Jim-Bourne

VÆGTENS TEGN (6 af 11)


Vægtens tegn har en helt speciel plads i dyrekredsen, for det er energien fra dette tegn, der styrer det, man kan kalde nav’et i det zodiakale hjul.

VÆGTENS TEGN (6 af 11)

Mennesker med god vilje

 

Vægten-tegn-08-Jim-Bourne

 

Efterhånden som tiden gik samledes de søgende sjæle i fysiske grupper for at fuldføre et eller flere aspekter af den guddommelige plan. På den måde blev mennesker med god vilje aktive og begyndte at arbejde i den nye gruppe, selvom de ikke var i stand til at registrere det i deres hjernebevidsthed. I nutiden fungerer grupperne i et verdensomspændende netværk, der arbejder inden for alle mulige områder, men i deres hjerte − eller bag sig − har de en eller flere seniordisciple fra Den Nye Verdenstjenergruppe, der trofast arbejder i det skjulte og påvirker via sjælskontakt.

I nutiden består Den Nye Verdenstjenergruppe af:

  1. Seniordisciple, der helt bevidst står i forbindelse med Hierarkiet.
  2. Almindelige disciple, som ved, at Hierarkiet er en kendsgerning, men som endnu ikke er i bevidst kontakt med mestrene.
  3. De mennesker, der endnu ikke har kendskab til Hierarkiet, men som ikke desto mindre kan modtage de højere impulser, og som ønsker at tjene.
  4. Et stadigt stigende antal mennesker, som responderer på Den Nye Verdenstjenergruppe idealisme og hensigt, og som på et eller andet tidspunkt slutter sig til gruppen.

Man kan nu begynde at opfatte skønheden og de indbyrdes relationer i denne miniature af den hierarkiske struktur. Vertikalt forenes medlemmerne via meditation, uanset om det er en meditation på et ashramisk formål, eller det helt enkelt er en dyb og seriøs refleksion over menneskehedens problemer. Horisontalt forenes medlemmerne via et ønske om at tjene, og derved bliver de i stand til at oprette nære forbindelser med ethvert samfundslag og med mennesker, der på hver deres måde giver udtryk for et af aspekterne i den guddommelige plan.

Det har resulteret i, at der er blevet dannet en gruppe, der bygger bro mellem Hierarkiet og menneskeheden − og for første gang i planetens historie er der nu en vertikal forbindelse mellem Shamballa, Hierarki og menneskehed.

Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆGTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vægten-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆGTENS TEGN