Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (1 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (1 af 9)

SKYTTENS TEGN

MÅLENE FOR MENNESKET,

MENNESKEHEDEN OG PLANETEN

 

Af Jim Bourne
Fra The Beacon

(Oversættelse Ebba Larsen)

 

 Skyttens-tegn-Jim-Bourne

Du kan frit downloade "SKYTTENS TEGN" af Jim Bourne. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SKYTTENS TEGN

MÅLENE FOR MENNESKET,

MENNESKEHEDEN OG PLANETEN

 

 Skyttens-tegn-01-Jim-Bourne

 

Overalt på Jorden holdes der fuldmånemeditationer, og derfor er der god grund til at spørge, hvorfor man afholder disse månedlige meditationer, og hvad hensigten og formålet er med dem.

Man begyndte at mødes for at meditere ved fuldmåne i 1940'erne. Det var en af de opgaver, som den tibetanske mester Djwhal Khul ønskede realiseret og udviklet. Han sagde, at det var et pionérarbejde i forbindelse med etableringen af den kommende nye verdensreligion, der ville fokusere på fuldmåneperiodernes energier. Han sagde også, at på trods af at der allerede afholdes fuldmånemeditationer i de fleste lande, så er arbejdet kun på begynderstadiet. Han tilføjede, at det endelige mål med disse meditationer var at fungere som en enhed, der binder Østen og Vesten sammen, så kristendommen, hinduismen og buddhismen får en mere tæt relation. Alle, der ønsker at deltage i meditationsarbejdet, skal se det som en speciel opgave, der praktiseres i overensstemmelse med den hierarkiske hensigt.

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN