Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (6 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (6 af 9)

Jordens halscenter

 

Skyttens-tegn-06-Jim-Bourne

 

I løbet af 1900-tallet påvirkede energien fra Shamballa Jordens halscenter direkte − dvs. menneskeheden. Resultatet er, at menneskeheden nu er kommet i fokus i relation til den guddommelige hensigt og er blevet et vigtigt mål for 1. stråles kraft. Det skyldes ikke menneskehedens udviklingstrin, for det har kun sekundær betydning. Det skyldes Sanat Kumaras egen vilje, fordi Jorden forbereder sig til den 4. kosmiske indvielse. Denne indvielse kræver nyorganisering af de energier, der strømmer gennem planetens halscenter − "centret, der kaldes menneskeheden". Det resulterer i en reorganisering af selve centret, der medfører manifestation af aspekter og kvaliteter, som man endnu ikke har kendskab til, på trods af at de altid har været indeholdt i energierne.

Udover Shamballa-kraftens påvirkning frigør Sanat Kumara nye energier i formaspektet − dvs. energier, der påvirker alt liv i alle naturriger. I menneskets æteriske legeme er der syv centre, der fungerer som kanaler for stråleenergi. Det samme gælder i planetens æteriske legeme. Der er fem aktive centre på planeten. De fungerer som fokuspunkter for åndelig energi, og de stimuleres og vitaliseres bevidst. De indstrømmende energier giver håb for fremtiden, men indtil videre har de skabt mange nedbrydende og katastrofale virkninger i det materialistiske menneskes liv.

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN