Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (4 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (4 af 9)

De kosmiske, de solare

og de planetariske Logoi

 

Skyttens-tegn-04-Jim-Bourne

 

Det samme gælder de kosmiske, de solare og de planetariske Logoi. De har hver deres netværk, der påvirker dem og deres karmiske relationer. Det siges endda, at solsystemet (og dermed Jorden) er en del af et gigantisk kosmisk væsen, der kaldes "Den, om hvem intet kan siges". Ifølge den tilgængelige (men begrænsede) information består den kosmiske skabnings manifesterede legeme af syv solsystemer, hvoraf vores er det ene. For at danne sig en forestilling om størrelsen af dette enorme væsens omfang, svarer de syv stjerner i Store Bjørn til hovedcentret, og zodiaken er en tolvbladet lotus i dette kosmiske væsens tusindbladede lotus. Vores solsystem (og dermed Jorden) er en del af denne gigantiske enhed. Mennesket eksisterer, fordi disse kræfter eksisterer. Mennesket lever evigt, fordi de lever evigt. Og fordi de lever i et legeme i tid og rum, gør mennesket det samme.

Det er et komplekst og indviklet netværk, der befinder sig langt ud over det, mennesket kan fatte. Det man imidlertid ved er, at de syv solsystemer har en nær relation og energimæssig (astrologisk) tilknytning til stjernebilledet Store Bjørn, Plejadernes Syv Søstre og til Sirius. Fra disse kilder udstråler der kraftfulde påvirkninger, som skaber virkninger både for det enkelte menneske og for menneskeheden som en enhed.

Hvad er formålet med at give disse informationer? Årsagen er, at sådan arbejder Hierarkiets mestre. De præsenterer bestemte begreber, relationer og paralleller, der kan føre til åbenbaringer. Mestrene giver impuls til en tanke, der beskriver et symbol eller skitserer en idé. Efterhånden som mennesket reflekterer over impulserne, og efterhånden som de intuitive i menneskeheden opfatter tanken, vil den være som et "tankefrø", der til sidst begynder at blomstre og udfolde en vision, der vil hjælpe menneskeheden nærmere til målet.

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN