Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (2 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (2 af 9)

Fokusering, handling og bevægelse

 

Skyttens-tegn-02-Jim-Bourne

 

Nøgleordet for Skyttens tegn er: "Jeg ser målet. Jeg når dette mål, og derefter ser jeg et andet". Den impuls, der påvirker Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål. Derfor er emnet "mål" − individuelle mål, gruppers mål, menneskehedens mål, hierarkiske mål − og endnu højere mål.

Det progressive forløb med at nå mål og skabe resultater kan sammenlignes med en indvielsesproces − uanset om det gælder et menneske, en Planetlogos, en Sollogos eller et endnu højere væsen. Åndsvidenskaben antyder, hvordan man får en ægte forståelse af en indvielsesproces. Det sker ved at huske, at indvielse er en udviklingsproces, der giver større og større indsigt.

Indvielse vil dybest set sige, at en række dybe erkendelser udvides yderligere. For mennesket betyder det bl.a. en gradvis erkendelse af, at intet menneske er alene. Der er andre, som arbejder mod samme mål. Derfor er en klar og præcis opfattelse af, hvilken gruppe man tilhører, vigtig. Opfattelsen skal ikke baseres på ønsketænkning, men at man deltager i et reelt samarbejde på det fysiske plan.

En af sjælens mest fremtrædende karakteregenskaber er, at den rummer et omfattende potentiale, der uundgåeligt udvikler syntese og opfattelse af universalitet. Et menneske har evnen til at forstå mange retninger. Det kan sammenlignes med en linje, der tegnes fra midten i en cirkel ud til mange punkter i cirklens omkreds. Efterhånden som mennesket klatrer opad mod toppen på indvielsens bjerg, bliver det område, der kan overskues, gradvis større og større. Til sidst bliver perspektivet meget stort og meget detaljeret. F.eks. bliver et menneskes bevidsthed mere omfattende i planetarisk forstand, fordi de fem store indvielser − som alle mennesker engang vil tage − giver en bevidsthedsudvidelse, der medfører, at det kan respondere på alle stadier i planetens bevidsthed. Samtidig udvikles der en stadig større sensitivitet, som gør det muligt intuitivt at opfatte påvirkninger fra solsystemets andre planeter.

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN