Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (8 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (8 af 9)

Nationer har også centre

 

Skyttens-tegn-08-Jim-Bourne

 

Nationer har centre ligesom alle levende væsener − fra dyret og op til mennesket − og det vil være et interessant studie at udforske disse centre og finde ud af, hvilken energitype, der strømmer igennem dem. I USA fungerer Chicago som solar plexus center. New York er halscenter, Washington er hovedcenter, og Los Angeles er hjertecenter. I Tyskland er München hjertecenter, Nürnberg er hovedcenter, og Berlin er halscenter. London er Englands hjertecenter (og midlertidigt også hovedcenter). I Commonwealth er Ottawa halscenter, og Sydney er solar plexus center.

Hierarkiet har udviklet en videnskab, der kan afsløre de muligheder, der ligger latente i enhver nation. Man vil kunne se nationernes potentialer, resultater og fremskridt − og om der er forhindringer for fremskridt. Det afsløres ved at måle lyset i centrene og ved at øge eller reducere deres vibration. Ved hjælp af denne videnskabelige metode kan Hierarkiets mestre lægge langsigtede planer og finde ud af, hvordan de enkelte nationer reagerer på stimuleringen, og om deres udvikling er som ønsket.

Endnu engang kan man spørge, hvordan disse informationer kan gavne menneskeheden midt i en urolig og kaotisk verden. En vision af planen − selvom den nødvendigvis er uklar − kan sammenlignes med proportionssans og sikkerhed. Visionen kan medføre en nødvendig nyvurdering af de eksisterende værdier, og det vil afsløre, at der er både hensigt og mål bag alle dagliglivets problemer og lidelser.

Bevidstheden udvides og bliver mere omfattende, efterhånden som man studerer omfanget af det planetariske livs visioner, og desuden relaterer visionerne til det enkelte menneske og alt liv på planeten. Den tibetanske mester siger, at det planetariske perspektiv har langt større betydning, end menneskets evne til at forstå sin egen øjeblikkelige plads i den store helhed.

 

Skyttens-tegn-09-Jim-Bourne

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN