Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKYTTENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skyttens-tegn-Jim-Bourne

SKYTTENS TEGN (7 af 9)


Den impuls, der stammer fra påvirkningen fra Skyttens tegn, består af fokusering, handling og bevægelse fremad mod et mål.

SKYTTENS TEGN (7 af 9)

Jordens chakrasystem

 

Skyttens-tegn-07-Jim-Bourne

 

De fem centre er Genève, London, New York, Darjeeling og Tokyo. De svarer til menneskets fire centre op langs rygsøjlen − rodcenter, sakralcenter, solar plexus center og pandecenter. Nogle af planetens centre giver primært udtryk for sjælsenergi og andre for personlighedsenergi. Nogle påvirkes af Shamballa og andre af Hierarkiet. Der findes desuden to centre, som endnu er relativt inaktive i relation til påvirkning af livet på Jorden, og de vil fortsat være inaktive i lang tid fremover.

Den energi, der kanaliseres via Genève, kommer fra 2. stråle for kærlighed-visdom. I den nuværende periode lægges der størst vægt på energiens generelle kvaliteter. Området, der påvirkes, omfatter hele det europæiske kontinent herunder Rusland. Den energi, der er udgår fra London, kommer fra 1. stråle for vilje og kraft i sit opbyggende aspekt − ikke i sit nedbrydende aspekt. Energien stimulerer tjeneste for helheden, og målet er at lade loven om syntese komme til udtryk. Det er Den Nye Tidsalders energier, der strømmer fra Shamballa. Området, der påvirkes, er primært De Britiske Øer. Den energi, der udgår fra New York og påvirker hele det amerikanske kontinent, stammer fra 6. stråle for hengivenhed og idealisme. USA's sjælsstråle er 2. stråle, og USA's nøgleord er: "Jeg oplyser vejen". Et af målene er at nedbryde den gamle orden med egoisme, separatisme og undertrykkelse og at indlede en ny verdensorden med forståelse, deling og fred.

Den energi, der udgår fra Darjeeling, kommer fra 1. stråle for vilje og kraft, og området, der påvirkes, er Indien og en stor del af Asien. Indiens sjæl er på 1. stråle, og det er årsagen til, at den første virkning af den indstrømmende Shamballa-kraft har været stimulering af viljen-til-magt hos alle diktatorer − uanset om de har ønsket at være et lands diktator, diktator for en gruppe eller en af de mindre diktatorer − eksempelvis tyrannen i hjemmet. De kræfter, der strømmer fra Tokyo, stammer fra 1. stråle i sit laveste og mest materialistiske aspekt. Området, der påvirkes, er det fjerne Østen. Japan er blevet styret af sjælsstrålen via nationens lederes bevidsthed, og Japans personlighed på 7. stråle har responderet på impulsen fra 1. stråle, og det er årsagen til tidligere uheldige holdninger og handlinger.

De indstrømmende energiers virkning på menneskeheden − planetens halscenter − vil indlede en tidsalder med langt større skabende aktivitet end i den nuværende. Der bliver tale om aktiviteter og handlinger, som aldrig tidligere er set, og som vil vise sig inden for alle menneskelivets områder. Den progressive og skabende optrapning kan ikke undgå at skabe store vanskeligheder for de, der er aspiranter til indvielse, for mikrokosmos gennemgår − i sine mindre processer − det samme, som Planetlogos gennemgår i en overordnet kosmisk proces.

Menneskeheden er inde i en skabende proces, og når denne proces synkroniseres med planetens overordnede skabende aktivitet, vil der uundgåeligt opstå en periode med store uroligheder, der vil påvirke ethvert menneske. Det er årsagen til den afsporede seksualitet, man ser overalt med hæmningsløshed og skilsmisser. Den tibetanske mester siger, at det er tegn på, at menneskeheden gradvis vil udvikle en kreativitet af så store dimensioner, at verden vil blive positivt overrasket.

Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKYTTENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skyttens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKYTTENS TEGN